SVE SE TRESLO OD VIKE: Suzana POBESNELA zbog MIkija pa počela da URLA: Šta sam ja tebi ovde, služavka? (VIDEO)
Suzana Perović, Foto: preentscreen/youtube

zadruga 2

SVE SE TRESLO OD VIKE: Suzana POBESNELA zbog MIkija pa počela da URLA: Šta sam ja tebi ovde, služavka? (VIDEO)

Vlada potpuno rasulo u Zadruzi

Objavljeno:

Suzana Perović urlala je na Mikija Đuričića ne bi li isterala svoje! Zbog naočigled banalne stvari ušli su u tešku raspravu, koju je tek Veliki šef smirio oglašavanjem da je u "Zadrugu 2" stiglo pismo.

Naime, ona mu je zamerila što ju je zamolio da spremi i odnese obarene kobasice nominovanim zadrugarima, koji će sve do izbacivanja biti u zatvoru Imaginarijuma. Za razliku od Mikija, njoj do toga uopšte nije bilo stalo.

"Pre pola sata sam ti rekla da mi je teško. Šta me briga ko će šta da radi ovde. Ne interesuje me. Ma ti si sjajan i uvek u pravu. Izvini molim te što ti se obraćam, izvini molim te što te ne čujem. Izvini molim te što sam sebična, što im ne dam sve što imam...", govorila mu je ona, vidno uznemirena

"Šta ti je, samo sam ti rekao to onako... Kako tako uvek imaš cilj da mene napraviš krivim? Pustiću te da se dereš na mene, da se okrene cela priča da sam ja kriv za nešto", odgovorio joj je on.

"Šta sam ja tebi ovde, služavka? Tebi i njima da donosim kobasice!? To nije moj posao! Ustani pa uradi, mislim ne razumem... To mi smeta. Ima da se derem, u pravu sam!" sigurna je bila Suzana.

Bonus video

PRIBLIŽILA MU SE, PA PODELILA SA NJIM ONO ŠTO JOJ JE NAJDRAŽE: Koraćeva ozbiljno rešila da zavede Dragojevića! NIJE SE BUNIO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.