ISPLIVAO CENOVNIK MINE VRBAŠKI! Ovo je bila tarifa zadrugarke dok se bavila MALOLETNIČKOM PROSTITUCIJOM!
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen Youtube

tuga

ISPLIVAO CENOVNIK MINE VRBAŠKI! Ovo je bila tarifa zadrugarke dok se bavila MALOLETNIČKOM PROSTITUCIJOM!

Ove šokantne detalje ona nije želela da otkrije pred gledaocima, ali drugarica je sve ispričala

Objavljeno:

Mina Vrbaški priznala je javnosti da se bavila prostitucijom u ranoj mladosti!

Naime, ona je u rijalitiju "Zadruga" smogla snage i pred širokim auditorijom priznala da je rano otišla od kuće, te da je zbog teške porodične situacije počela da se bavi najstarijim zanatom. Mina je to radila sa 16 godina, a istinu je krila od svoje porodice, tako da je i njena majka tek sada saznala kako joj je ćerka donosila novac kući.

Mina je priznala i da od tada nosi traume, da je bila maltretirana ali da je uspela da se izvuče iz kandži takvog posla. Kasnije je završila kod psihijatra i nastavila da se bori kroz život.

foto: Printscreen

Na pitanje novinara o ceni usluge, nije želela da razgovara. Međutim, njena drugarica Darija Stević je po izlasku iz rijalitija "Zadruga 2" iznela brojne tajne Mine Vrbaški u javnost.

Ona joj je zadala najteži udarac i otkrila navodnu tarifu po kojoj je Mina poslovala.

"Svi znaju da je Mina kao veoma mlada devojka počela da se bavi najstarijim zanatom. Početna cena joj je bila 300 dinara, i to samo za oralni seks. Za seks je uzimala 500", ispričala je Darija za "Rijaliti".

foto: Printscreen

"Iz pouzdanih izvora znam da se sa nekim momcima seksala samo za uplatu kredita od 200 dinara i to je ono što niko ne zna. Moj prijatelj mi je pričao da ume da "odradi posao" za obrok iz restorana brze hrane, a eto do kojih je granica ta devojka spremna da ide. Kasnije, kada joj je skočila cena, uzimala je za svoje usluge 20 do 30 evra", zaključila je tada Darija.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.