MILJANA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG BANETA ČOLAKA: Jecaji odzvanjali nije mogla da DIŠE, opšta PANIKA
Miljana plače, Foto: Printscreen

zadruga 2

MILJANA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG BANETA ČOLAKA: Jecaji odzvanjali nije mogla da DIŠE, opšta PANIKA

Miljana Kulić, Bane Čolak, Lazara Čolić Zola došli su na ideju da igraju igru istine, gde će jedni drugima postavljati kompleksna pitanja. Među mnogim pitanjima, Bane je došao na ideju za pitanje koje je Kulićevu pogodilo do srži

Objavljeno:

Banetovo pitanje je raznežilo Kulićevu, a odgovor njenog dečka još više, pa je zajecala nakon što je čula Zoli odgovor.

- Imam jedno teško pitanje. Zamisli situaciju, izađeš iz rijalitija sa Miljanom i dese se neke tako stvari, loše. Sve se dobro završava u rijalitiju i to. Ali kada izađete,vas dvoje sa tvojom mamom krenete zajedno da šetate i uđete u neku kuću i vi blejite u toj kući pola sata. I izađete odatle i sutradan Miljani i tvojoj mami nije dobro, i lekari ti kažu da ste se zarazili sa nekim virusom od kog nema leka.Ti si muško, na tebe to ne deluje i ti se oporaviš. Ali da postoji još jedan protivotrov i da ti moraš da odlučiš ko će od njih dve da uzme taj lek, da preživi. I dolaziš kući, saopštavaš im to, njih dve te mole da baš njoj daš, dakle kome daješ? - upitao je Bane.

foto: Printscreen

U tom trenutku Lazar je već bio spreman da da odgovor, ali Miljanino jecanje prekinulo je na sekund igru.

- Pomogao bih Miljani da poživi, ti zaslužuješ da živim, ali ja sa tim ne mogu da živim, ali ja znam da bih poludeo. Volim je najviše na svetu - odgovorio je Lazar.

- Šta je Miljana? Miljana shvata sve ozbiljno, neću ovo igrati više. Nemoj zajebavati, igramo igru - vikao je Bane.

Nakon što je čula Zolin odgovor, koji joj je i ovaj put pokazao koliko je voli, Miljana, znajući tešku životnu priču njenog izabranika, počela je da se guši, jer je izabrao nju, umesto majke.

- Meni stvarno nije dobro, Bane. To je mnogo teško pitanje. Njega je samo majka čuvala, on voli majku najviše na svetu. Nisi ti kriv, ali ja tebe ne bih pitala takvo pitanje. Njegova majka na šta je sve bila spremna, a on bi dao meni život. Ja ne bih mogla sa time da živim - rekla je vidno uznemirena Miljana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.