MARKO PRAVI BUDALU OD LUNE! Ona ne zaslužuje da je neko za**bava ovako!
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

zadruga 2

MARKO PRAVI BUDALU OD LUNE! Ona ne zaslužuje da je neko za**bava ovako!

Nišlijka je imala interesantne komentare na račun ovog drugarstva

Objavljeno: 08:49h

Luna Đogani se pre nekoliko dana izvinila Marku Miljkoviću i njih dvoje su ponovo u korektnim odnosima. Međutim, blogerka je u toku sinoćne emisije navela da njih dvoje neće biti bliski kao pre.

– Nećemo se nikada družiti kao što smo se družili. To je definitivno. Zato što ja ne mogu da pređem preko nekih stvari - rekla je Luna. Marko je pre nekoliko dana najavio da će prići Luni da porazgovara sa njom, a na tu temu, on je sinoć rekao: – Ja sam najavio prilazak u novogodišnjoj noći. To će biti sutra. – Luna, on se sprda s tobom - dobacila je Miljana Kulić. – Pa on se sprda s kim hoće. Je li ti izgleda da mene pogađa što on priča? - reagovala je Luna.

– Ne, nego ne pravi on budalu od sebe nego od tebe - rekla joj je Miljana. – Daj, Miljana, pa nisam ja sa njim u vezi ili bilo šta da bi on pravio budalu od mene – Ne daj mu na značaju. Ne zaslužuje da te on zaje*ava ovako - savetovala je Miljana Lunu. Na ove sugestije, reagovao je Marko. – Miljana, ja nikog ne zaje*avam. Ja zaje*avam isključivo tebe, a vidim da se mešaš, a zaklela si se u sve živo da se nećeš mešati u situacije u kojima sam ja akter - podsetio je Marko Miljanu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.