LUNA NEGATIVNO KOMENTARISALA PEVAČICU NA ŽURKI: Ivana otkrila da li se UVREDILA, pa progovorila o Pavlu i Dragani!
Luna je negativno komentarisala pevačicu, Foto: Printscreen, Privatna arhiva

ZA ESPRESO

LUNA NEGATIVNO KOMENTARISALA PEVAČICU NA ŽURKI: Ivana otkrila da li se UVREDILA, pa progovorila o Pavlu i Dragani!

Pevačica je sa nama podelila utiske nakon žurke

Objavljeno:

Pop pevačica Ivana Bojanović sinoć je pevala na žurki u rijalitiju Zadruga. Ovo je inače bio prvi put da je ona zakoračila na imanje u Šimanovce, ali prve reakcije Lune Đogani joj sigurno nisu bile vetar u leđa.

Blogerka je na početku žurke prokomentarisala da je smor žurka i da su smor pesme koje Ivana Bojanović i "Balkan beat bend" izvode. Ova pevačica je za portal Espreso.co.rs otkrila da se uvredila zbog takvih Luninih komentara.

foto: Printscreen

– Pa, nisu me uvredili. To je bio njen neki prvi utisak, a drago mi je što sam kasnije uspela da je demantujem. Kasnije mi je prilazla i rekla mi je da lepo pevam i čak je rekla i da sam prelepa - rekla je Ivana za naš portal.

Više učesnica Zadruge Ivana i privatno poznaje, među kojima su Jovana Tomić Matora, Lepi Mića, Jelena Krunić, Miki Đuričić i Pavle Jovanović. Pošto je pomenula Pavla, nas je zanimalo to kako ona gleda na aferu koja prati njegovo učešće u Zadruzi, tačnije priča koju ima sa Draganom Mitar.

foto: Privatna arhiva

– Pavle je jako pametan i ne bih previše zalazila u to što je on imao sa Draganom, samo bih rekla da mislim da mu to ne treba. Draganu ne znam, ali ja sam stekla utisak da je ona osoba koju boli uvo za sve.

Pošto je imala prilike da vidi kako to izgleda i uživo, upitali smo Ivanu da li bi ona bila spremna da se upusti u jednu ovakvu avanturu i da i ona uđe u Zadrugu.

– Mogu jedino na žurke da dolazim. Imam dvoje dece kod kuće i stvarno ne bih želela da deca gledaju ludu majku u rijalitiju. Zadruga zapravo nije običan rijaliti već velika psihološka borba, i tamo su mnogi ljudi spremni na sve, a ja na takve igre nisam spremna.

Bonus video

MOSKVA POMENULA DECU, ĐOGANI POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA: Adam smuvao 10 godina stariju, ali ga je ovo PRESTRAVILO!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.