CELOM BEOGRADU NIJE JASNO ŠTA SINIŠA RADI: Pavle ogovarao Draganu i njenog muža na sva usta! Biće haosa kad čuju!
Pavle je ogovarao Draganu s Rebekom, Foto: Printscreen Youtube

ISPLIVAVAJU NOVI DETALJi

CELOM BEOGRADU NIJE JASNO ŠTA SINIŠA RADI: Pavle ogovarao Draganu i njenog muža na sva usta! Biće haosa kad čuju!

Kako je Dragana istakla da je Pavle imao komunikaciju sa muškarcem sa kojim je prevarila supruga, on je to demantovao i ispričao svoju stranu priče

Objavljeno:

Pavle Jovanović i Dragana Mitar danima unazad intrigiraju javnost. Ono što je modelsica istakla jeste da je njen sadašnji suprug imućniji nego što je to bio Pavle i da će pored njega obezbediti sigurnu budućnost svom sinu i da ga nikada neće napustiti.

Ono što su zadrugari, ali i gledaoci imali priliku da čuju jeste da je Dragana prevarila svog supruga osim sa Pavlom i sa još jednim momkom, a o svemu tome je pričao sa Rebekom Popović.

foto: Printscreen Youtube

- Nisam ja trčao za njom, i ona je za mnom. Ona će sada da nađe 100 razloga da ostane sa njim, ona se trudi da napravi tako da mu veruje. Ona ne da mu ne veruje, nego... Celom Beogradu nije jasno šta Siniša radi. Žena te bre vara, šta radiš ti bre?! Mrš u ku*ac - rekao je besno Pavle.

Kako je Dragana istakla da je Pavle imao komunikaciju sa muškarcem sa kojim je prevarila supruga, on je to demantovao i ispričao svoju stranu priče.

foto: Printscreen Youtube

- Dečko je došao mene da traži u mom klubu. Njen muž u jednom separeu, a on u drugom... Ja izađem napolje i on za mnom. Ja sam njoj kupio prsten pre rođendana, a mi smo raskinuli u aprilu, ali ona nije rekla da smo se mi u međuvremenu videli i ona mi se izvinjavala. Kada mene neko nazove patološkim lažovom, ja nemam šta da pričam sa njom. Ona je ta koja je lagala muža i pravila sve to. Ja se nikad nisam čuo sa njim, video sam se u klubu - pričao je Pavle.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Bonus video

NIKAD TEŽA NOĆ ZA RIJALITI: Aleksandra napala OPEZBEĐANJE, Luna doživela NERVNI SLOM, a Zerina nije mrtva pijana dozivala Vladu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.