PAVLE ĆE ZBOG MOJE ŽENE ZAVRŠITI U LUDNICI: Muž Dragane Mitar otkrio detalje njihovog BRAKA!
suprug Dragane Mitar, Siniša Dragutinović otkrio je da je iznenađen ponašanjem bivšeg dečka njegove žene, Foto: Printscreen

zadruga 2

PAVLE ĆE ZBOG MOJE ŽENE ZAVRŠITI U LUDNICI: Muž Dragane Mitar otkrio detalje njihovog BRAKA!

Siniša tvrdi da ne može da veruje da je Pavle i dalje zaljubljen u njegovu suprugu

Objavljeno:

Zakonit suprug Dragane Mitar, Siniša Dragutinović otkrio je da je iznenađen ponašanjem bivšeg dečka njegove žene, Pavla Jovanovića.

Naime, Siniša tvrdi da ne može da veruje da je Pavle i dalje zaljubljen u njegovu suprugu i tvrdi da će Jovanović završiti u ludnici, jer ga Dragana ne konstatuje.

Dragana i Siniša
Dragana i Siniša foto: Printscreen Youtube

"Šokiran sam Pavlovim ponašanjem. On ne skida pogled sa Dragane, bukvalno je zaljubljen kao tinejdžer. Ne mogu da verujem da je čovek toliko odlepio za ženom koja je u braku. To što je bilo među njima je davna prošlost i iskreno mislim da će Pavle zbog moje žene završiti u ludnici! Njemu treba stručna pomoć! Neko što pre treba da ga posavetuje da se kloni Dragane jer oko nje nema šta da traži. Samo se džabe blamira, a to mu nije potrebno čak i ako želi marketing preko Dragane", priča Siniša za "Rijaliti" i dodaje da mu ne smeta to što je Dragana u rijalitiju ispričala da je posle Pavla bila u vezi i sa jednim oženjenim gospodinom iz Novog Pazara.

"Dragana mene nije varala, jer smo mi u periodu kada je ona imala romansu sa Pavlom i tim Novopazarcem bili razdvojeni. Nas dvoje smo bukvalno samo na papiru tada bili u braku. Ipak, i tada smo bili u kontaktu zbog našeg sina i ja sam znao da je ona našla novog partnera. Iskreno, tada me nije bilo briga sa koliko njih je ona u vezi. Mogla je i 19 muškaraca da promeni, možda sam i ja tada menjao žene. Apsolutno je imala punu slobodu i ne vidim razlog da je neko optužuje što je imala momke pored mene. Mene njeni muškarci tada nisu zanimali, zato se uopšte ne potresam kada se priča na tu temu", uverava Siniša i otkriva da su on i Dragana period razdvojenosti nadoknadili nakon što su se pomirili u septembru.

Dragana i Pavle
Dragana i Pavle foto: Printscreen Youtube

"Dragana i ja smo 1. septembra otišli na more i tada smo se pomirili. Shvatili smo da moramo da sačuvamo brak, i zaista, od tada se sve promenilo. Dragana se vratila u moj dom i nastavili smo život koji smo pauzirali. Odlično se slažemo i imamo razumevanja jedno za drugo. Nikada nismo diskutovali o tome šta smo radili kada smo bili razdvojeni, jer je to bila pauza. Nekada su takvi prekidi vrlo dobri, jer supružnici uoče nedostatke u braku, a nama se upravo to dogodilo. Dragana je divna supruga i majka, i siguran sam da se više nećemo razilaziti. To što ona komentariše u rijalitiju je u skladu sa programom, a upravo u tim momentima pokazuje koliko je iskrena. Zato joj skidam kapu, jer se nimalo ne pretvara za razliku od svojih cimera."- rekao je Siniša za srpski telegraf.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.