ON JE PSIHO, TO NIJE MUŠKARAC: Dragana Mitar otkrila Mići NEPOZNATE detalje iz veze sa Pavlom! (VIDEO)
Dragana Mitar priča Lepom Mići o Pavlu, Foto: Printscreen

zadruga 2

ON JE PSIHO, TO NIJE MUŠKARAC: Dragana Mitar otkrila Mići NEPOZNATE detalje iz veze sa Pavlom! (VIDEO)

Ona je priznala da je u "Zadrugu" ušla kako bi se sklonila od njega

Objavljeno:

Dragana Mitar priznala je svom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću tokom noći da joj je on bio najveća životna greška i da je u "Zadrugu 2" ušla kako bi se sklonila od njega, zbog čega je bila šokirana kada ga je ugledala na vratima Bele kuće.

O svemu što se dešava Dragana je pričala sa Lepim Mićom, i tom prilikom iznela kakvo mišljenje ima o zadrugaru sa kojim je svog supruga Sinišu varala mesecima. Takođe, ova zadrugarka dotakla se i Jovane Tomić Matore koja se uključila u njihovu svađu koja je ranije tokom noći bila u garderoberu.

- Ja mislim da je psiho. Imam takvo mišljenje. Čovek kaže Matoroj: "Pozdravi ženu koja je udata", to za mene nije muškarac koji misli dobro i posle se kao ja hvatam za pogrešne stvari. Posle kaže mi Matora da joj nije rekao da sam se vratila mužu. E to je prećutao. Ja sam svoju priču iznela - govorila je Dragana.

- Ja tačno znam od datuma do datuma. On nikada nije u svom klubu uzeo mikrofon i počeo da peva. On je ovde ušao kao da peva, da pravi tu neku priču - dodala je Mitar.

Detaljnije pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.