Miki Đuričić urlao na Milomira Marića: Ti si smeće! (VIDEO)

klanica u parovima

Miki Đuričić urlao na Milomira Marića: Ti si smeće! (VIDEO)

Problematični večiti učesnik svih rijalitija ponovo je izazvao incident i uputio teške reči voditeljima Milomiru Mariću i Slađani Petrušić
Objavljeno:

Učesnik rijalitija Miki Đuričić je pobesneo jer mu se nije dopalo kako Marić, zajedno sa Slađom vodi emisiju. Ajfonka pokazala svoje adute: Umeće u đuskanju, tverkovanju i uvijanju guzom (VIDEO) - Je l` to poenta rijalitija? Ti si smeće kao i ona što to dozvoljavaš! Jebem i tebe i nju - urlao je Miki na Marića. Potom ga je Slađa poslala u izolaciju, ali ni to ga nije sprečilo. Miki je nastavio da je vređa.

Printscreen/ DailyMotion/ Domaci Bioskop
- Marš, klošarko, gledamo tvoje gole slike kurvarluka, došla si kod nas u Srbiju da to prodaješ. Vi gledate kako jedan ološ vređa jednu poštenu devojku, Marić potpaljuje, serem vam se u rijaliti - nastavio je besno Miki. Jeeeeste, a ja hoću milion dolara! Evo šta Gastoz traži da mu kupe! Da li je realan? Mikija je na kraju obezbeđenje moralo da odvuče u izolaciju, a Marić je rešio da emisiju zbog toga privede kraju. Pogledajte kako je to izgledalo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.