LOM U ZADRUZI NA SVETI DAN! Urlao na BOŽIĆ: Prebiću te kao stoku!
Ša poludeo na Čolaka, Foto: Printscreen

zadruga 2

LOM U ZADRUZI NA SVETI DAN! Urlao na BOŽIĆ: Prebiću te kao stoku!

Skandalozno ponašanje

Objavljeno:

Pre nego što je Vlada Todorović napustio ''Zadrugu 2'' reper Nenad Aleksić Ša je savetovao Baneta Čolaka da spusti loptu prema bivšoj devojci Zerini Hećo koja se kasnije ljubila sa izbačenim Vladom na rastanku. To je Čolaka izvelo iz takta pa se vratio istom ponašanju prema Zerini.

Kada je za sve to saznao reper Ša, odlučio je da prekine svaku komunikaciju sa Banetom.

- Te fore ne mogu, neću da spavam sa Banetom Čolakom. Na šta ja ličim ovde? Spavajte vi sa njim, misli nije mi jasno - rekao je Ša.

Svoje nezadovoljstvo time što treba da spava pored Baneta Čolaka za kog nije imao pozitivne komentare, Ša je pokazao tako što je počeo da viče po kući, a dok je bio u spavaćoj sobi bacao je posteljinu.

foto: Printscreen

U jednom trenutku Nenad je skočio na Baneta, ali su ga takmičari zaustavili da dođe do njega, a obezbeđenje uletelo kako bi sprečilo svaki mogući fizički kontakt do kog na kraju, na svu sreću, nije došlo. Ružne scene i to na Božić.

- Slobodno se pomeri, nemoj meni da se k*rčiš. Upravo ti kažem da ne možeš da spavaš pored mene, pa ti vidi šta ćeš da radiš. M*rš manijače bolesni, što daviš žene po toaletima. Izaći ćeš odavde... U usta te j*bem bolesna ona. Majmune bolesni, pi*ko mala - vikao je reper.

- Da mene neko gleda napolju da ja ležim pored njega, nisam lud. Da me se odreknu. Čekajte ljudi, meni ga stavljate u krevet, lagano. Sa manijakom da spavam, neka hvala - nastavio je da viče Ša, pa se posle nekog vremena smirio i otišao da spava, a Bane je prešao u dnevnu sobu da spava.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.