MEA REŠILA DA PROGOVORI: Sa 15 godina počinila krivično delo, a potom završila u hraniteljskoj porodici! (FOTO)
Mea Bond, Foto: Printscreen

parovi

MEA REŠILA DA PROGOVORI: Sa 15 godina počinila krivično delo, a potom završila u hraniteljskoj porodici! (FOTO)

Kontroverzna učesnica šeste i sedme sezone "Parova", Mea Bond, napokon je priznala zbog čega je sa 15 godina završila u zatvor, a potom u propravni dom.

Objavljeno:

Kako u sinoćnoj emisiji nije želela da otkriva detalje iz svoje prošlosti, takmičarka je toliko pokušavala da zaobiđe istinu, pa je čak okarakterisana da se "upetljava u sopstvene laže".

Naime, Bondova je priznala da je kao petnaestogodišnjakinja upala u problematično društvo, te da su drugarica i ona ukrale od komšije auto:

- Ona je ukrala auto, a mi smo pokušavale da ga vozimo po obližnoj šumi, ali nam nije naročito dobro išlo. Nakon četiri dana, komšija je nas je prijavilo, a i mama je prijavila moj nestanak. Moja drugarica je pobegla, a mene su zatvorili. Provela sam tri dana u ćeliji, a onda je po mene došla hraniteljska porodica - objasnila je Mea, a Mili je dao svoje viđenje celokupne situacije:

foto: Printscreen

- Ako mene pitate, u pitanju je takva "šarena laža". Moguće je da je u pitanju dogovor, kako bi Mea završila u hraniteljskoj porodici i dobila adekvatan novac za školovanje itd. - rekao je Radosavljević i uspeo da iznudi informaciju da su učesnica, ali i hraniteljska porodica u kojoj je boravila, dobijali pare od države.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.