UMALO DA IZBIJE TUČA: Lakić i Dina u NIKAD GOROJ svađi! Sve se ORILO! (VIDEO)
Umalo da izbije tuča, Foto: Printscreen Youtube

HAOS

UMALO DA IZBIJE TUČA: Lakić i Dina u NIKAD GOROJ svađi! Sve se ORILO! (VIDEO)

Pošto se klan Ivana Marinkovića raspao, Nikola Lakić je odlučio da sam stvori svoj u kome su Aleksandra Tasić Coka, rijaliti beba i on

Objavljeno:

U toku biranja predsednika vile Parova, izbio je sukob između budućeg oca, Nikole Lakića, i ćerke srpske heroine, Dine Galorini.

Nakon izlaganja Nevene Kalaver, koja je govorila o njenom odnosu ali i simpatijama prema novonastalom rijaliti igraču, Ivanu Špercu, Dina je prekinula tok izlaganja Lakića koji se previše "razmahao" po stolu.

Dina Galorini je zamolila Lakića da skloni ruke sa njene polovine stola, ali njega je to dodatno isprovociralo da se raširi i zauzme stav sa "poštovani gledaoci".

Pošto se klan Ivana Marinkovića raspao, Nikola Lakić je odlučio da sam stvori svoj u kome su Aleksandra Tasić Coka, rijaliti beba i on.

Na kraju, nakon sukoba koji se orio među zidovima velelepne vile u Zemunu, Lakić je odlučio da svoj "moćan" glas za budućeg predsednika dodeli baš Dini Galorini.

Kako se zaršila prepirka ova dva takmičara, saznajte u priloženom videu:

Bonus video

ACA LUKAS NAPRAVIO LOM U ARENI: Sebi je za NOVU poželeo jednu ŽELJU, a onda je pored njega prošao ON i potpuno se IZGUBIO!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.