ALEKSANDRA SASULA KARAĐORĐU U LICE: Ponašaš se kao KLOŠAR ili PIJANICA! Ti si mene OSRAMOTIO!
Aleksandra se razočarala u oca, Foto: Printscreen

RAZOČARANA

ALEKSANDRA SASULA KARAĐORĐU U LICE: Ponašaš se kao KLOŠAR ili PIJANICA! Ti si mene OSRAMOTIO!

Potpuno se razočarala u njega

Objavljeno:

Aleksandra Subotić i dalje je pod utiskom da joj se pre dve večeri otac, Karađorđe Subotić, skinuo i potpuno go je uskočio u vozu u bazenu u dvorištu imanja u Šimanovcima. Ona je svoj stav o svemu ovome iznela i sinoć u toku igre istine.

– Što se tiče pojma golog roditelja, za mene je to bolesno i ne mislim da je bilo ko, bilo kada u životu da je poželeo to da vidi. Ne zanima me ni fiziološka strana niti kakva strana, ja govorim sa moje strane, tvoje ćerke, po kojoj je to bolesno. Bolesno je što se tiče deteta. Uopšte ne želim više ni da pričam, mislim da ti nisi mislio, niti da ti u glavi nismo bili mi, niti bilo šta, nego ti je u glavi bio rejting ili šer ili ne znam ni ja na šta te ostali ljudi pale - rekla je Aleksandra i dodala:

foto: Printscreen

– Ti si se prodao i prodao si svoju porodicu zarad gledanosti i ja to mislim. Tebi nije bilo u glavi da ćeš ti mene osramotiti. Ti si mene osramotio. Tebe treba da bude sramota, a nažalost, i mene je sramota zbog tebe.

– Ti si čovek od 50 godina, koji je nekada predstavljao nešto u ovom gradu, sada to što ti radiš, to rade sa pijanicama i klošarima napolju kojima ponude paklu cigara ili pivo da se skidaju goli i smeju im se klinci od 15 godina - rekla je Aleksandra ocu pred svima.

Bonus video

MILJANA KULIĆ POKUŠALA DA SE UBIJE: Razbila prozor u zatvoru i pokušala da ISEČE VENE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.