ZAMISLI KOLIKO JA VREDIM KAD SAM SPOSOBNA DA RASTURIM BRAK: Luna Đogani je za Draganu Mitar INSTITUCIJA (VIDEO)
Dragana iznosi neverovatne detalje iz svog života, Foto: Printscreen Youtube

E, SVAKA TI ČAST!

ZAMISLI KOLIKO JA VREDIM KAD SAM SPOSOBNA DA RASTURIM BRAK: Luna Đogani je za Draganu Mitar INSTITUCIJA (VIDEO)

Dragana je sinoć s Lepim Mićom i Oljom Bajrami sumirala svoje životne odluke

Objavljeno:

Životna priča Dragane Mitar privukla je veliku pažnju zadrugara i javnosti nakon što je ona otkrila da je zatrudnela sa svojim mužem Sinišom dok je on još bio u braku sa bivšom ženom. Vremenom je otkrivala nove intrigantne detalje, pa je tako priznala da ju je muž fizički i psihički zlostavljao, a sve je kulminiralo kada je u rijaliti ušao njen bivši ljubavnik, Pavle Jovanović, koji je zbog nje ostavio devojku.

Dragana je sinoć s Lepim Mićom i Oljom Bajrami sumirala svoje životne odluke, a tom prilikom je pravdala to što je dva puta bil sa zauzetim muškarcem. Mića je sa druge strane smatrao da to nije bilo moralno i optužio ju je da se ponela kao "lažljiva k*rva".

foto: Printscreen Youtube

- Moj muž je ispao šmeker i odabrao je mene. To znači da sam ja sposobna da rasturim brak. Ja sam zaslužila da se on razvede i da ovaj (Pavle) ostavi devojku sa kojom je bio deset godina. Zamisli koliko ja onda vredim. Nije do mene problem, nego do njih. Da je moj muž voleo prvu ženu, ne bi se razveo. Eto koliko su im bile stabilne veze i brakovi. Ja nisam sreću gradila na tuđoj nesreći. Moj muž je već živeo promiskuitetno kada sam ga ja upoznala. Njegova bivša gospođa mi je rekla da je on pre mene imao ženu sa detetom i drugu sa kojom je bio četiri godine. Ona je njega pustila da on ide i prevrće klinke, bolelo ju je uvo - pravdala se Dragana koja je nastavila da šokira ukućane svojim izjavama.

- Ponela si se kao lažljiva ku*va! - bio je šokiran Mića.

- On je meni rekao da je oženjen, ali da ga ne zanima žena. Posle dve godine sam mu rekla da se razvede ili da se razilazimo. I tada smo napravili Jovana, a on je podneo zahtev za razvod braka. Ja sam bila slobodna devojka, on je za sve kriv - dodala je ona.

foto: Printscreen Youtube

Mića je ostao pri stavu da njenu "moralno razvratništvo" niko ne može da opravda, kao što niko ne može da opravda to što su u prošloj sezoni rijalitija Slobodan Radanović i Luna Đogani bili u vezi dok je on bio oženjen Kijom Kockar.

- Siniša se razveo i ispao šmeker. Sloba je ispao p*čka. Ja sam tu bila Luna, on Sloba, a njegova žena Kija, ali je mene taj Sloba oženio i imamo dete - rekla je Dragana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

Bonus video

SALE I DOROTEA SE DOGOVORILI DA SNIME PORNO FILM: Kada Krunićeva čuje BEZOBRAZNE predloge njenog bivšeg, izgoreće od BESA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.