DAVIDE, DEVOJČICE, MOGU DA TE BIJEM JEDNOM RUKOM: Vladimir Tomović OŠTRO odgvorio na PROZIVKE bivšeg rivala!
David Dragojević garantovao je da su Vladimira Tomovića prebili njegovi fanovi, Foto: Printscreen

nije ga štedeo

DAVIDE, DEVOJČICE, MOGU DA TE BIJEM JEDNOM RUKOM: Vladimir Tomović OŠTRO odgvorio na PROZIVKE bivšeg rivala!

Vladimir je demantovao bilo kakvo prebijanje

Objavljeno:

David Dragojević tokom novogodišnje žurke s velikom sigurnošću izjavio je da su njegovi i Aleksandrini fanovi zasigurno prebili Vladimira Tomovića, te da će isto učiniti svakome ko se njima bude zamerio.

Aleksandra i David
Aleksandra i David foto: Pritnscreen

Kada je o tom događaju bio obavešten, Vladimir je demantovao bilo kakvo prebijanje, pa šokiran poručio:

"Kaže ona novosadska kokoška da je mene neko prebio? Kaže da me neki njegov fan prebio? Davidice, devojčice, šleper takvih kao što si ti mogu da bijem i to jednom rukom. Šta reći o tom paru, a da oni to o sebi nisu rekli? Roditelji, kakvi god da su, moraju se poštovati. Oni su ih na svet doneli. Kako drugi da očekuju poštovanje kada ti bolesnici ne poštuju rođene svoje? Ne mogu ja unakaziti Davidicu koliko je on sebe unakazio kada je rekao za brata da ga želi mrtvog. Tuga jedna".

Odmah zatim, nije žalio reči ni za supruga njegove nekadašnje cimerke Zlate Đurković, koji je rekao da je on "nebitan i da je za njega rijaliti gotov".

Zlata Đurković
Zlata Đurković foto: Printscreen

"O Zlatinom mužu stvarno nemam šta reći sem da mi je čoveka žao sa kim život provodi. Zna on odlično da ponašanje njegove histerične i kreštave žene, koja je tamo glavna opajdara i ološ, nije na mestu, tako da i on verovatno želi da je ona što duže u rijalitiju da je ne gleda. Kaže da je za mene rijaliti gotov - slažem se. Kaže i da sam nebitan - bitniji sam napolju od njegove žene i od pola kuće unutra. Živi mi bili", zaključio je Tomović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.