OTELA DEČKA ROĐENOJ MAJCI A LUNU IZVREĐALA NA MRTVO IME: Ona je K*RVETINA što uzima tuđe muževe i gura PRSTE U DU*E
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

OTELA DEČKA ROĐENOJ MAJCI A LUNU IZVREĐALA NA MRTVO IME: Ona je K*RVETINA što uzima tuđe muževe i gura PRSTE U DU*E

Ispljuvala ju je jer joj je Đoganijeva iz najbolje namere skrenula pažnju da ne treba da se svađa sa Đeksonom.

Objavljeno:

Veliki šef je priredio žurku povodom reprize Nove godine, a ujedno i povodom rođendana Dragane Mitar. Za dobru zabavu pobrinula se Ljupka Stević, učesnik prve sezone reper Nemanja Đerić Đekson sa članovima svog muzičkog sastava "Kurtoazija", a njima su se pridružili Vojke Đans, Young Palk, kao i Gazda Paja. Tokom žurke došlo je do provokacija između Đeksona i Aleksandre Subotić, kada je ona želela da se sa njim verbalno obračuna. U jednom momentu Luna Đogani je skrenula pažnju Subotićevoj da se smiri, a ona je osula žestoku paljbu po njoj.

foto: Printscreen

Luna, odj*bi! Luna, na*uši se ku*ca! - vikala je Aleksandra na Lunu, a onda došla do Davida pa mu skrenula pažnju da ne ulazi u komunikaciju sa blogerkom i tom prilikom izjavila nešto što je zaprepastilo milione gledalaca "Zadruge". Onu ku*vetinu što uzima tuđe muževe i ura prste u du*e, nemoj da ti se obratila. Ova otimačica brakova što gura prste u d*pe, neka mi pu* ku*ac - ispričala je Aleksandra i na sebe navukla gnev određenog dela gledalaca, koji su svojim negativnim komentarima na račun nje same, ali i njenog novog postupka zapalili društvene mreže!

foto: Printscreen

Kako se, između ostalog, navodi na blogovima i Fejsbuk grupama posvećenim "Zadruzi", gde gledaoci komentarišu večerašnja dešavanja, Aleksandra je poslednja koja treba da govori ovako nešto o Luni budući da je, dok je bila maloletna, svojoj rođenoj majci Ljubi Pantović otela dečka i sa njim napravila dete. Podsetimo, Subotićeva je bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, tadašnjim dečkom svoje majke koja je boravila u rijalitiju "Farma" i nije bila svesna šta joj ćerka radi iza leđa. Aleksandra je u međuvremenu zatrudnela i maminom dečku Čabarkapi rodila ćerku.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.