MAGDALENINA REAKCIJA JE SVE REKLA? Aleksandrina ćerka ušla u Zadrugu, Ljuba POVREĐENA do koske zbog devojčice
Ljuba se žalila da joj se unuka nije obradovala, Foto: Printscreen Youtube

UPLAŠENA

MAGDALENINA REAKCIJA JE SVE REKLA? Aleksandrina ćerka ušla u Zadrugu, Ljuba POVREĐENA do koske zbog devojčice

Ljuba nije u dobrim odnosima sa svojom ćerkom i Karađorđem, ali je smogla hrabrosti da priđe i pokloni igračku svojoj unuki

Objavljeno:

Poslednji dan 2018. godine zadrugari su imali priliku da provedu u društvu svojih najbližih. Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića posetila je njena ćerka Magdalena, koju je dovela Davidova majka Biljana. Magdalenu su posle dugo vremena videli i Aleksandrini roditelji, Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

Ljuba nije u dobrim odnosima sa svojom ćerkom i Karađorđem, ali je smogla hrabrosti da priđe i pokloni igračku svojoj unuki. Magdalena je tom prilikom rekla nešto što je nju jako povredilo.

foto: Printscreen Youtube

- Baba Ljuba tuži Karađorđa - rekla je devojčica, a Aleksandra ju je upozorila da ne govori tako.

Ljuba se nakon toga požalila Ani Korać i Marku Markoviću da iza toga što njena unuka nema poverenja u nju stoji Karađorđe.

- Koliko je to smeće pokvareno! Dete da mi kaže ko je koga tužio. To je on radio i sa našim ćerkama. Magdalena mi je prenela da joj je on pričao da sam ja baba-zmija, da sam pokvarena, da imaju igračku zmiju koja predstavlja mene... Ko zna šta još pričaju - rekla je Ljuba, a zatim je oplela po Biljani sa kojom je takođe u sukobu, a kod koje Magdalena trenutno boravi.

foto: Printscreen Youtube

- Ja ovu landaru ne podnosim. Boli me d*pe, nisam ja prišla zbog nje. Ja nemam komplekse. Sram da ih bude, to su zlobe, jadnici, bednici... Kada sam joj prišla zbunila se što me vidi, a ova propagira da će ona da brani ko će da vidi dete. To je ona talasala još pre. I Aleksandra se trudi da joj praznici lepo prođu, mogla je i ona da kaže da ne smem da priđem - dodala je ona.

U video-prilozima možete pogledati kako je sve izgledalo.

Bonus video

Espreso.co.rs je za vas snimio novogodišnju pesmu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.