ZOLA GUBI ŽIVCE SA MILJANOM, URLAO PO HOTELU: Ti si ĐUBRE i OLOŠ!
Miljana i Zola, Foto: Printscreen

zadruga 2

ZOLA GUBI ŽIVCE SA MILJANOM, URLAO PO HOTELU: Ti si ĐUBRE i OLOŠ!

Ponovo nije ispunio njena očekivanja

Objavljeno:

Miljana Kulić jedna od najzapaženijih takmičarki nove sezone rijalitija "Zadruga", uplovila je u intimnu vezu sa Lazarom Čolićem Zolom.

Međutim, konstantne prepirke, rasprave i svađe postale su svakodnevnica njihovog odnosa, pored vrelih akcija ispod pokrivača. Sada je najveći problem iz Miljaninog ugla bio taj što Zola nije stao da je odbrani od Lepog Miće.

Lepi Mića hteo je da zna ko mu je preturao po stvarima, što je Miksi priznala da je to ona uradila, a samo par sekundi posle toga se obratila Lazaru.

- Što ti mene nikad ne odbraniš? Ovde slusaš i nisi ustao da kažeš da si to ti uradio - rekla je Miljana.

Međutim, Lazar nije znao šta da radi, pa je većinu stvari "progutao", ali onda je Miljana nastavila da mu popuje. U jednom trenutku Lazar nije mogao više da sluša to, pa joj je odbrusio.

- Ma boli me k*rac bre, svaki put ću da ti kažem šta mislim kad budeš bila takva - ljutito joj je podviknuo Zola.

To nije zasutavilo Kulićevu, jer je poznata po svom talentu da istera po svom do kraja, pa je nastavila da se raspravlja sa Zolom, doduše razgovor je započeo zbog jednog razloga, ali Miljani nije teško da to razvuče.

Miljana je u jednom trenutku počela da vređa Lazara, a potom mu je i poručila da joj se više ne obraća, iako je njen dragi ubeđivao da nije mislio ništa loše i da se samo našalio.

- Ti si devojčica, ne volim te više, ti si đubre i ološ, je l' ti shvataš kakvo si ti đubre?! Idiote! - vikala je Miljana.

- Alo! Obrati pažnju, svaki put ću ti tako reći kad budeš počela da se za*ebavaš sa tim glupostima - uzvratio joj je Zola.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.