ZADRUGAR U PANICI OD VRADŽBINA: Pronašli konce i lutke OBEZBEĐENJE PREKINULO PROGRAM
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

ZADRUGAR U PANICI OD VRADŽBINA: Pronašli konce i lutke OBEZBEĐENJE PREKINULO PROGRAM

Ovo i njega može da izbaci iz takta

Objavljeno:

Voditeljka Dušica Jakovljević prekinula je razgovor sa gostima u studiju, jer je u rijalitiju došlo do sukoba.

Naime, Branislav Radonić Brendon posvađao se sa Tomom Panićem, sa kojim je već odavno nije u dobrim odnosima. Kada se slika postavila iz "Zadruge", već su uveliko pljuštale uvrede između njih dvojice. Brendonu je zasmetalo jer je maneken, prineo svoj sto između kreveta, ali i to što je postavio trofej jelenovih rogova.

foto: Printscreen

- Šta si ti skočio. Primio sam dve injekcije. Nebitno je za šta. Imam alergiju - vikao je Brendon na Tomu. Međutim, ni Toma nije ostao bez teksta, već mu je odgovorio.

- Ma, ti si bolestan u mozak - rekao mu je Toma.

Potom se Brendon dotakao toga što je Toma između njegovih kreveta postavio antikvitete, što je dalo navelo Brendona da priredi šou na krevetu.

- Ne mogu da spavam zbog ovih rogova. Ovo je bre jelen, koristi se za žrtvovanje, kao da je neka sekta. Kakve su ovo vradžbine, konci. Znači, marš, dalje od mene, da li ti je jasno - uzvratio mu je Brendon.

Tu se svađa nije završila, uvrede su se nizale jedna za drugom, dok Toma nije izgubio živce i nije mogao više da sluša, pa je želeo da se skloni iz prostorije, ali mu Brendon i dalje nije davao mira.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.