BILA SAM ZLOSTAVLJANA U TRUDNOĆI: Dragana preživela PAKAO u braku sa Sinišom! Policija je morala da INTERVENIŠE!
Dragana Mitar je otkrila detalje braka sa Sinišom Dragutinovićem, Foto: Printscreen

otvorila dušu

BILA SAM ZLOSTAVLJANA U TRUDNOĆI: Dragana preživela PAKAO u braku sa Sinišom! Policija je morala da INTERVENIŠE!

Nije joj bilo lako da govori o porodičnom nasilju kroz koje je prošla 

Objavljeno: 30.12.2018. 10:09h
  • 4

Dragana Mitar je otkrila detalje braka sa Sinišom Dragutinovićem. Ona je otkrila da je imala velike probleme sa suprugom, preko kojih je ona prešla samo da bi sačuvala porodicu i bila uz sina.

Naime, na direktno pitanje novinara koje se odnosilo na porodične probleme, Modelsica je otvorila dušu i iznela sve detalje:

"Uvek me je sputavao, branio mi, ta neka posesivnost je bila prisutna. Dva dana pred moj ulazak ovde je rekao da mi je podrška. Čuli smo se do poslednjeg sekunda dok ja nisam ušla u kuću. Ostalo je da vidimo šta će biti dok ja ne izađem odavde. Nama preostaje jedan duži razgovor. Mislim da je ovo dobar period za nas dvoje, ovo je prilika da vidi da li može da nastavi bez mene. Uvek ćemo mi biti u kontaktu zbog deteta. Više je on u mom životu, nego moji roditelji. Praktično sam se za sve stvari oslonila na njega, jer je on pre svega moj prijatelj, pa onda sve ostalo". - počela je Dragana.

"Da li si preživljavala neki vid psihofizičkog nasilja? Da li si bila žrtva nasilja u porodici?", nastavio je novianar sa ispitivanjem.

"Jesam u tom smislu, da. Ne mogu o tim stvarima sada... Od tog našeg samog nezdravog odnosa, gde se ljudi mnogo vole, ima tu i mnogo svađa. Prva naša svađa je bila kada sam ja bila trudna, peti, šesti mesec. To su bili neki njegovi izlasci dok sam ja bila trudna. Dolazilo je do sukobljavanja mene i njega, kada je on dosta vikao na mene, tada je intervenisala policija, ali ja nisam to prijavila policiji. Bila sam uslovljena da ako se razvedem, dete će pripasti njemu. Odustala sam od svih tužbi. Ta njegova bolesnička ljubav je dovela do svih ovih stvari. Prvi put je bio nakon našeg izlaska, gde se on meni unosio mi se u lice, bacao na krevet. Prosto, kad pozovem policiju, to je transformacija ličnosti. Kada oni dođu, on je drugi čovek. Svaka naša svađa je bila bučna. Drugi put je bio kada je bio moj rođendan, zbog nekog stresa sam završila u bolnici, ne zbog njega, već zbog stresa. Dok sam ja bila ludački zaljubljena, on me je povređivao. Njemu svaki put bude krivo zbog onoga što se dešavalo, ali ja nijednog trenutka nisam želela da povredim oca svoga deteta", otkrila je Dragana kroz suze.

Dragani je bilo veoma teško dok je sve ove detalje iznosila, te je sve vreme lila gorke suze, pa je priznala i da je doživljavala psihičko nasilje i u mesecima trudnoće.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media