ZA NOVU GODINU ŽELIM SAMO DA GA PUSTE IZ ZATVORA: Tijana Ajfon u SUZAMA zbog dečka! Rodiću mu SINA ove godine!
Tijana Ajfon veoma je usamljena pred doček Nove godine, Foto: Printscreen

usamljena

ZA NOVU GODINU ŽELIM SAMO DA GA PUSTE IZ ZATVORA: Tijana Ajfon u SUZAMA zbog dečka! Rodiću mu SINA ove godine!

Tijana, koja je bila ljubitelj noćnog života i ludovanja, priznaje da ju je nova ljubavna veza promenila iz korena

Objavljeno:

Starleta i zvezda rijaliti šou "Parovi" Tijana Ajfon veoma je usamljena pred doček Nove godine, jer uz nju nije njen partner Milovan, koji se trenutno nalazi u zatvoru. Tijana jedva čeka da on bude pušten na slobodu, jer je veoma zaljubljena u njega.

- Nova godina nije mi značila ništa sve do pre godinu dana, kada sam upoznala čoveka koga volim i sa kojim želim da provedem život. On je najvažnija osoba koju imam, moja porodica i dom. Ne sećam se da sam ikada nešto tako čekala kao njega sad - kaže Tijana i otkriva šta je tražila od Deda Mraza.

Sa tobom ovaj zivot ima smisla ???❤️????

A post shared by Tijana Tadic (@ticamaksimovic) on

- Ove godine sam od Deda Mraza tražila da dovede mog dečka samo na tu jednu noć, da ga zagrlim. Znam da mi se želja neće ispuniti, ali okitila sam jelku i ispod jelke stavila poklon za njega jer mi je tako lakše da prebrodim ovaj period. I evo, sada prvi put ovo kažem, u 2019. godini želim da se udam i da budem majka. Eto, rodiću dečaka i potrudiću se da mu pružim sve na svetu - priča poznata starleta.

Tijana, koja je bila ljubitelj noćnog života i ludovanja, priznaje da ju je nova ljubavna veza promenila iz korena.

- Dečko me je sklonio od loših stvari i na tome ću mu uvek biti zahvalna. Nikada ništa nije radio na silu i zbog njegovog stava shvatila sam šta želim, a šta ne želim da budem. Iako sam mislila da se nikada neću promeniti ni zbog koga, nesvesno sam se zbog našeg odnosa menjala nabolje - kaže Tijana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.