PLJUJE PA LIŽE: Prvo je nazvala PERFIDNOM KU*VOM, a sad se izvinjava! ŽESTOKO SE POSVAĐALE, SVE PUCALO (VIDEO)
Foto: Printscreen

zadruga 2

PLJUJE PA LIŽE: Prvo je nazvala PERFIDNOM KU*VOM, a sad se izvinjava! ŽESTOKO SE POSVAĐALE, SVE PUCALO (VIDEO)

Suzana ostala neumoljiva

Objavljeno:

Suzana Perović istakla se u rijalitiju "Zadruga 2" kada je uplovila u romansu sa Mikijem Đuričićem. Kako su oboje otkrili u rijalitiju, jedno drugom su bili dugogodišnja neostvarena ljubav, a Suzana se poljubila sa Mikijem iako je u spoljašnjem svetu čeka suprug.

foto: Printscreen

Mnogi ukućani su komentarisali da se Suzana promenila od momenta kada je ušla u priču sa Mikijem, a Miljana Kulić je bila prva koja joj je to direktno i zamerila, iako je Suzana bila bliska prijateljica njene majke Marije Kulić dok je i ona bila u Zadruzi. Suzana je poludela kada je saznala da je Miljana nazvala "perfidnom k*rvom", a onda je Nišlijka pokušala i da objasni zašto je to rekla:

- Ja neću da se svađam, došla sam da pričam sa tobom. Želim ti sve najbolje u životu, imam pravo da se ne družim sa tobom - rekao je Miki.

- Ja sam se tebi izvinila, došla sam lepo da popričamo - rekla je Miljana.

- Dokle više?! Ti ćeš tako nešto da misliš o meni, sram te bilo! - vikala je Suzana. Kulićeva je napustila prostoriju, a onda su njih dvoje nastavili da pričaju o njoj.

- Ne treba se sa njom svađati, ona je psihički nestabilna. Ti si znala gde ulaziš i da će ovde biti raznih ljudi. Njoj kad jednom oprostiš, ona će opet - rekao je Miki.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.