SLETELI SU U LEDENU REKU I POGINULI: 11 godina od smrti učesnika Velikog brata! Samo je on PREŽIVEO tragediju!
Bivši učesnici serijala "Velikog brata", poginuli oko ponoći 29. decembra 2007., Foto: Printscreen

velika tuga

SLETELI SU U LEDENU REKU I POGINULI: 11 godina od smrti učesnika Velikog brata! Samo je on PREŽIVEO tragediju!

Do nesreće je došlo kada su bivši učesnici rijalitija krenuli u Loznicu gde je trebalo da se pojave na žurki

Objavljeno:

Kao bomba Srbijom je odjeknula vest da su Stevan Zečević Zeka, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović, bivši učesnici serijala "Velikog brata", poginuli oko ponoći 29. decembra 2007. u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac - Šabac.

Do nesreće je došlo kada su bivši učesnici rijalitija krenuli u Loznicu gde je trebalo da se pojave na žurki. Krenuli su sa dva automobila, a u drugom su bili bivši takmičari "Velikog brata", Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivana.

foto: Printscreen

Po Zoricu, Stefana i Elmira došao je momak Vladimir Sarić koji je trebalo da ih odveze u Loznicu. Međutim, neposredno pre nesreće, on i Elmir su zamenili mesta i bivši ukućanin je upravljao kolima. Sarić je jedini preživeo saobraćajnu nesreću.

Elmir je vozio veoma brzo, a nekoliko minuta pre nesreće Tanja ih je pozvala telefonom i zamolila ih da uspore. Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj reci.

foto: Printscreen

Sudeći prema tragovima kočenja na licu mesta, Kuduzović je u krivini na kojoj je bilo dosta leda, umesto da uspori, dodao gas i u potpunosti izgubio kontrolu nad automobilom.

Njihovi prijatelji u drugom automobilu prešli su još desetak kilometara, bilo im je čudno što ih više ne vide i što se niko ne javlja na mobili. A onda ih je na telefon pozvao Sarić i rekao im da se vrate.

foto: Printscreen

Kada je videla šta se desilo, Tanja je pokušala da skoči u ledenu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni sprečili. Tanja i Jelena su od tuge i šoka pali u nesvest.

foto: Printscreen

Produkcijska kuća "Emotion" tada je prekinula emitovanje rijalitija i "Veliki brat" je završen pre vremena zbog tragedije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.