ČOLAK NE PRESTAJE DA SE UPLIĆE U SOPSTVENE LAŽI: Sada tvrdi da je imao ODNOSE s OVOM zadrugarkom! Svi ga napali!
Bane Čolak se konstantno upliće u sopstvene laži, Foto: Printscreen Youtube

NAPRAVIO ZBRKU

ČOLAK NE PRESTAJE DA SE UPLIĆE U SOPSTVENE LAŽI: Sada tvrdi da je imao ODNOSE s OVOM zadrugarkom! Svi ga napali!

Baneta je ceo sto napao

Objavljeno:

Svakog četvrtka zadrugari gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Sinoć su pogledali snimak na kome su Marijana Zonjić i Bane Čolak pričali o Zerini Hećo i o pesmi koju joj je Čolak posvetio, a zatim je Čolak Zonjićevoj u šali obećao da je sledeća kojoj će pisati stihove.

foto: Printscreen Youtube

- Rekla sam samo da je bilo ružno sa njene strane što je ismejavala pesmu i rekla sam mu da prestane da pravi budalu od sebe zbog nje. Samo smo se šalili za to što je rekao da sam ja sledeća - prokomentarisala je Marijana.

- Mića mi je juče rekao da ja sve to radim zbog kadra, zbog toga neću više da je komentarišem. Ja sam sa njom proveo par dana, to što sam rekao da me je oralno zadovoljavala sam malo preterao. Naravno da ona nije sledeća - dodao je Bane.

foto: Printscreen Youtube

Nakon toga, rasprava se povela o njegovom i Marijaninom odnosu. Zadrugari su mu zamerili što je ranije na sav glas pričao kako ga je Marijana oralno zadovoljavala, a sada, kada su u dobrim odnosima, priča da to nije baš tako bilo.

- Bili smo u kraćoj vezi i bili smo intimni. Hteo sam posle da objasnim da to nije bilo samo oralno zadovoljavanje, kao što sam predstavio, bilo je više od toga - kazao je Bane.

- Ne s*ri, Bane. Ja opet ponavljam da nismo imali s*ks - bila je ljuta Marijana.

Čitavu raspravu možete pogledati u video-prilogu:

Bonus video

ON JE TOTALNO RAZOČARAO BLOGERKU! Posle HAOSA ne može da se smiri: Ona leži na podu, Čolak stoji pored nje i ništa! Ovo sinoć me UBILO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.