KO ČIME TREBA DA SE BAVI KAD IZAĐE IZ ZADRUGE: Neke treba ostaviti tamo, a nekima se smeši BLISTAVA BUDUĆNOST!
Luna je dobila informaciju da joj je Miljana ukrala suknju, Foto: Printscreen Youtube

ZA SVAKOG PO NEŠTO

KO ČIME TREBA DA SE BAVI KAD IZAĐE IZ ZADRUGE: Neke treba ostaviti tamo, a nekima se smeši BLISTAVA BUDUĆNOST!

Za svakog ima mesta pod ovim nebom

Objavljeno: 09:41h

Da li ste nekada videli kako neko uzima tuđu garderobu i sutradan se kune u sve najmilije da to nije? Ovaj snimak će vam reći više od bilo kojih reči. Pogledajte:

Dan posle sledi u ovom video-snimku:

Šta nam je ovaj rijaliti prikazao? Mnogi su već davno istrošena lica, a neke ćemo i pohvaliti. Pink bi mogao Radi Vasić da ustupi termin humorističke emisije, ili da postane voditeljka DNK.

Luna bi mogla da snimi singl jer ima bolji glas od mnogih pevačica koje su tek krenule sa osvajanjen jutjub tržišta. Kada svaka starleta snima singl, što ne bi moglo i dete poznatih roditelja, a i njeno izvođenje pesme “Da mogu” Emine Jahović se nalazi na visokoj poziciji trendinga na Jutjubu.

foto: Printscreen Youtube

Aleksandra Subotić i njen dečko David bi mogli da se udruže sa Zerinom i Banetom i zajedničkim snagama da realizuju svoj rijaliti, nalik porodici Kardašijan, ali na ovaj Balkanski način sa elementima Turskih i Španskih serija, u kojima se mnogo drami i plače.

Što se ostalih tiče, verujemo da će sve ove hostese i starlete iz rijalitija naći sebi valjano zanimanje nakon izlaska, a oni koji su opasni za okolinu i koji se mesecima u imaginarijumu tuku zadržati i za treću sezonu.

Bonus video

SKANDALOZNE PORUKE KOJE JE RAZMENILA S UBIJENIM ZAFIROM PONOVO KOLAJU INTERNETOM! Koraćeva nema pojma šta se desilo, ne odvaja se od NOVOG DEČKA!

(Espreso.co.rs/ Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.