OKAČIĆU RIJALITI O KLIN: Nikola Lakić planira miran porodični život i zauvek NAPUŠTA PAROVE
Nikola Lakić i Coka, Foto: Printscreen

parovi

OKAČIĆU RIJALITI O KLIN: Nikola Lakić planira miran porodični život i zauvek NAPUŠTA PAROVE

To bi bilo to

Objavljeno:

Nakon saznanja da će sa svojom devojkom Aleksandrom Tasić Cokom da dobije dete, učesnik rijalitija "Parovi" Nikola Lakić je otkrio planove o njihovoj budućnosti.

- Sinoć si na sva pitanja odgovorio iskreno. Koliko si zadovoljan emisijom "Parograf", koja je pobrala sve simpatije publike?

- Prezadovoljan. Drago mi je prvenstveno zbog Coke koja je u podsvesti možda imala tračak sumnje na šuškanje svakodnevno u kući u vezi raznoraznih afera konačno otklonjena, kao i zbog publike koju nisam razočarao - izjavio je Nikola.

- Da li te je iznenadila Produkcija kada je sinoć odlučila da se našali sa tobom i lažira odgovor na 10 pitanja?

foto: preentscreen

- Uh, ta produkcija, nepredvidiva kao i uvek. Kad sinoć nisam umro kad ću. Kako je Poligraf odmicao iz sata u sat, pitanja su bila sve škakljivija, a lažnim odgovorima izraz Cokinog lica je sve mračniji, u jednom trenutku su počele i ospice da joj izlaze u predelu vrata pa sam zbog toga bio jako uznemiren i napet, jedva sam čekao kraj da je zagrlim. Iako sam 3 sezone ovde, predosetio sam da će produkcija nešto spremiti, ali ovakav šou ni najmanje nisam očekivao. Veliki respekt za ovu kuću i maštovitost!

- Mnogi komentarišu da si ispoštovao priču sa Cokom tek kada je tvoja mama Marina aminovala vašu priču. Dokle će fanovi misliliti da tvoje mišljenje ne možeš razdvojiti od majčinog i možeš li malo da im pojasniš vaš odnos?

foto: Printscreen

- Mama Marina, večito mama Marina. Nikada se nije mešala u moj odnos s partnerima sa kojim sam se zabavljao, već mi ponekad daje smernice ukoliko vidi da skrećem sa pravog puta. U potpunosti nas podržava od samog početka rijalitija. Hvala joj do neba što od početka podržava svog ludog sina Nikolu Lakića - rekao je Nikola.

- Kakve planove sa Cokom imaš kada napustite rijaliti? Da li ćeš zauvek napustiti rijaliti i posvetiti se porodičnom životu?

- Što bi fudbaleri rekli "okačiću kopačke o klin". Posvetiću se porodičnom životu u potpunosti, kupićemo stančić i u njemu osnovati porodicu i uživati u ljubavi jer smo to i zaslužili. Ponosni budući otac menja život iz korena - zaključio je Nikola Lakić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.