MILJANA OPET UHVAĆENA U LAŽI: Pričala kako su Marko i Dragana imali se*s u bekstejdžu Zadrugovozije!
Rasprava zbog Miljane, Foto: Printscreen

zadruga 2

MILJANA OPET UHVAĆENA U LAŽI: Pričala kako su Marko i Dragana imali se*s u bekstejdžu Zadrugovozije!

Pušta "buve"

Objavljeno:

Tokom prethodne noći, ukućani Bele Kuće su imali prilike da odgovaraju na "Pitanja gledalaca", a mnogi od njih su ušli u sukobe upravo zbog stvari koji su pojedini izneli jedni o drugima. Jedno od pitanja se odnosilo na navodni sek* koji su Marko Miljković i Dragana Mitar imali iza zavesa tokom šou programa "Zadrugovizija" pre samo nekoliko dana.

- Ovo je rijaliti, potpuno je normalno da neko pusti takvu buvu. Za vreme "Zadrugovizije" nas dvoje nismo čak ni na cigaru otišli. Bane i Lazar su sve vreme bili sa mnom. Niti sam proveo neko slobodno vreme sa njom taj dan, ne znam o čemu se radi. - negirao je sve Marko.

foto: Printscreen

- Niti smo tada bili zajedno, niti smo se ceo taj dan družili. Otkud baš sada ta priča kada je Pavle ušao? Meni je Miljana rekla da joj je to Marko rekao, da smo imali s*ks u bekstejdžu, a tu su bili svi i ceo dan sam provela sa Natašom. To je glupost. Nigde logike... - objasnila je Dragana.

Nakon njenog izlaganja, za reč se javila Miljana Kulić koja je priznala da je ona bila ta koja je sve zakuvala.

foto: Printscreen

- Tačno je da sam ti ja rekla, ali sam slagala jer sam htela da proverim tvoju reakciju. Ja volim psihološki da ispitujem ljude ne bi li saznala nešto. Čula sam od ljudi da to komentarišu, ne mogu da se setim ko je to rekao. Ja sam htela da proverim da li je to istina, pa sam te slagala da mi je to Marko rekao.

- Prvo sam Natašu pitala, a ona mi je rekla da ćemo da pričamo o tome posle jer si ti tog trenutka ušla u kupatilo. - otkrila je Miljana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.