PUKLA ZBOG SE*SA! Miljana plakala i histerisala: Mama, molim te da ne dolaziš! (VIDEO)
Otišli živci: Miljana Kulić, Foto: Printscreen

opet se rasula

PUKLA ZBOG SE*SA! Miljana plakala i histerisala: Mama, molim te da ne dolaziš! (VIDEO)

Nije joj bilo ni malo prijatno.

Objavljeno:

Miljana Kulić sinoć je bila neprijatno iznenađena kada ju je tokom pitanja gledalaca, voditelj Milan Milošević upitao za seks koji je nacija gledala, a koji je ona imala sa svojim dečkom Lazarom u hotelu u kojem spavaju vođe.

Kulićeva je odbila da komentariše tu temu i potom se vidno uznemirila. Ona je krenula da izlazi i pokušavala je da dođe do nekog iz produkcije. Pošto joj se niko nije javljao, u svom fazonu, ona je krenula da pravi dramu da ima visok pritisak.

Nešto kasnije, ona je krenula da drami pred svima. – Mama, molim te da ne dolaziš mama - ponavljala je uplakana Kulićeva. Ona je pokušala da obmane Lunu Đogani i Zoricu Marković da je uznemirena zbog incidenata koji su obeležili noć, ali kako portal Espreso saznaje od izvora iz produkcije, pravi razlog njene histerije je bio zbog toga što strahuje šta će joj mama Marija Kulić reći kada se vrati na imanje zbog seksa koji je snimljen. Upravo zato ona moli mamu da se ne vraća u "Zadrugu" jer plaši se da se suoči sa njom nakon svega. Osim toga, ona strepi i da li će se među klipova koji će se pokazati u četvrtak svim zadrugarima, biti i snimak tog njenog seksa, ali i snimak na kojem se vidi kako je Luni Đogani ukrala suknju, jer je u toku noći i u vezi sa tim bilo jedno od pitanja gledalaca.

BONUS VIDEO:

ZABORAVILA DA JE MUŽ GLEDA! UHVATILA SE S BIVŠIM U RIJALITIJU PA BACILA MOZAK NA OTAVU: Tražili da se ugase kamere i bubice! Zinućete kad budete ČULI RAZLOG ZAŠTO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.