BANE OPET PLJUJE ZERINU! Ispričao sve TAJNE: Sve sam slikao sa TERASE, njeni drugovi pričaju kakve SI*E ima
Bane i Zerina, Foto: Printscreen

zadruga 2

BANE OPET PLJUJE ZERINU! Ispričao sve TAJNE: Sve sam slikao sa TERASE, njeni drugovi pričaju kakve SI*E ima

Opet teške reči

Objavljeno:

Burne svađe između Zerine Hećo i njenog bivšeg dečka Baneta Čolaka kulminirale su tokom prošlonedeljne žurke, nakon čega je ona doživela psihički slom, a on je završio u zatvoru. Od tada su se strasti među njima malo stišale, pa više nije dolazilo do sličnih sukoba. Bane je rano jutros pokazao da ipak ne može da pređe preko svega, pa je u razgovoru sa Zoricom Marković koristio svaku priliku da ocrni svoju bivšu devojku. On je u jednom trenutku napisao na stolu šta je ono što zna o Zerini i čime joj stalno preti, a Zorica je shvatila njegovu poruku.

- Tu je bila moja Jasmina, bilo je još upletenih ljudi. Nije to samo moja reč protiv njene. To ne zna niko od njenih, zato joj je i rekla mama da se skloni od mene - rekao je Bane.

foto: Printscreen

Zorica ga je pitala zašto konačno ne prizna sve što zna o Zerini, na šta je on odgovorio da neće moći još dugo da se suzdržava.

- Verovatno ću u jednom trenutku reći. Ako nastavi ovo da radi, ja ću u jednom trenutku eksplodirati. Ne želim više da ona ispada žrtva, ja sam taj koji je trpeo svašta zbog nje. Svi su me upozoravali da kakva je ona i sa kim se druži. i onda dođe... a ja slikam sve sa terase. Hvatao sam je da se dopisuje i sve, normalno da nisam imao poverenja. Zamisli da ja noću brinem gde je moja devojka i da li je dobro, a vidim na Instagramu da je u klubu. Njen drug kači stori kako ona trči, a on joj priča da ima najbolje s*se - dodao je on.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.