FOTKALI SE U KREVETU NJENOG MUŽA?! Procurele fotografije Dragane Mitar s bivšim ljubavnikom koji je u Zadruzi!
Dragana je bila u vezi s Pavlom, Foto: Privatna arhiva

DOK SU SE VOLELI

FOTKALI SE U KREVETU NJENOG MUŽA?! Procurele fotografije Dragane Mitar s bivšim ljubavnikom koji je u Zadruzi!

Dragana je objasnila da je njihova afera trajala par meseci dok je, kako kaže, bila emotivno, ali ne i zakonski rastavljena od supruga

Objavljeno:

U subotu uveče u velelepni grad nadomak Beograda uselili su se novi stanari, a među njima je bio jedan kog aktuelna zadrugarka Dragana Mitar veoma dobro poznaje. U pitanju je Pavle Jovanović, sa kojim je Dragana više od pola godine varala svog supruga Sinišu Dragutinovića!

foto: Printscreen

Dragana je objasnila da je njihova afera trajala par meseci dok je, kako kaže, bila emotivno, ali ne i zakonski rastavljena od supruga, ali da je ona odlučila da svom braku da još jednu šansu i da se pomiri sa mužem zbog deteta. Njen ljubavnik je potvrdio tu njenu izjavu, ali je dodao da je njihova afera trajala mnogo duže nego što ona priznaje.

foto: Privatna arhiva

Portal Pink.rs došao je u posed fotografija koje su nastale kada su Pavle i Dragana bili zajedno, a jedna od njih čak i iz kreveta! Kako se čini, Dragana je dovodila svog ljubavnika u stan u kome je živela sa suprugom.

Da li će njih dvoje uspeti da odole jedno drugom ili će možda ova situacija rasplamsati stare strasti ostaje nam da vidimo.

Bonus video

MARIJANA ZAPEVALA PA SE ŽESTOKO OBRUKALA, NE USTAJE IZ KREVETA: A tek da čujete šta joj je nakon debakla Rebeka priredila! ZINUĆETE!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.