BOLJE DA BUDEŠ PEKARKA NEGO PEVAČICA: Maja Nikolić BRUTALNO iskritikovala Marijanu, nastup joj je bio KATASTROFA!
Marijana se ozbiljno potresla, Foto: Printscreen

IZBLAMIRALA SE

BOLJE DA BUDEŠ PEKARKA NEGO PEVAČICA: Maja Nikolić BRUTALNO iskritikovala Marijanu, nastup joj je bio KATASTROFA!

Zonjićeva se rasplakala u jednom momentu

Objavljeno:

Marijana Zonjić imala je nastup na Zadrugoviziji, kao i ostali zadrugari, međutim ona nije bila zadovoljna svojim izvođenjem, pa je završila u suzama. Od Maje Nikolić, koja je bila u žiriju, dobila je negativne komentare, što je učesnicu jako pogodilo. Ovde se Miki Đuričič pokazao kao pravi prijatlej, pa je pokušao da je oraspoloži i objasni da to što se dogodilo nije smak sveta.

foto: Printscreen

Ona je pevala pesmu "Crno i zlatno", koju u originalu izvodi Seka Aleksić, ali joj izvedba nije bila na zavidnom nivou, pa su je komentari dotukli. Jedan ju je najviše pogodio, a to je bio komentar Maje Nikolić koja je istakla da je Marijanino pevanje bilo veoma loše i da bi bilo bolje da njen novi zanat bude rad u pekari.

- Nije pesma odgovarala. Pogubila si se. Razumeš, ti solidno pevaš. Nemoj da padaš u bedak. Haljina ti nije odgovarala, nemoj da plačeš, biće sve u redu - rekao joj je Miki.

Zonjićeva se rasplakala u jednom momentu, a Miki ju je očinski zagrljio. Njima se pridružla i Suzana Perović, pa su je posavetovali da legne da se odmori dok se oni ne vrate.

Bonus video

LAGALA ME JE I VUKLA ZA NOS, OD MENE ZASLUŽUJE I GORE! LJUTI OKRŠAJ BIVŠIH LJUBAVNIKA: Zerina planira da podigne tužbu protiv Baneta, a u tome će da joj pomogne OVAJ ČOVEK!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.