MARIJA KULIĆ JE IPAK U PRAVU? Zola KORISTI Miljanu zbog rijalitija, a njihova SVAĐA je DOKAZ (VIDEO)
Zola i miljana se svakog dana svađaju po više puta, Foto: Printscreen

DA LI ĆE VEZA PUĆI?

MARIJA KULIĆ JE IPAK U PRAVU? Zola KORISTI Miljanu zbog rijalitija, a njihova SVAĐA je DOKAZ (VIDEO)

Stvari isplivavaju na videlo

Objavljeno:

Majka Miljane Kulić nedavno je izjavila kako misli da Lazar Čolić Zola samo iskorišćava njenu ćerku zarad rijalitija, a ovaj par sve češće ulazi u rasprave. Tako je i sada Miljana pomislila da se dečko stidi nje.

- Pa, što si sa mnom ako se stidiš mene i mog ponašanja, evo i ja se stidim tebe kad ustanem za stolom koliko si glup. Sa tobom sam jer sam počela da jedem go*na. Mada neću da pričam ništa, ne moraš ti da znaš o čemu ja mislim. Jedva čekam da se otkačim od tebe, ja te ne znam, prerano smo se smuvali - rekla je Miljana.

foto: Printscreen

- Joj ti i te tvoje seljačke priče, ja ne bih bio sa tobom, kako tako možeš da pričaš - rekao je Zola, a onda je Miljana presekla.

- Ma razumeš li ti da ja nisam srećna sa tobom, alo! Ti ne možeš meni da zabranjuješ nešto! Tebi je stalo da samo promovišeš svoj posao, ti onda nigde nećeš zastupati, nemoj da me zezaš, ti si smešniji od Baneta Čolaka - rekla je Miljana iskreno.

- Iz inata sam sve to uradio, ja znam svoj posao da radim vrlo dobro, hajde onda beži od mene. I meni svašta govore, ali ja ih ne slušam ih. Evo ja jesam tebi smešan, ali što si sa takvim momkom - rekao je Zola njoj, pa je Miljana ostala bez teksta gledajući ga.

Na kraju su se pomirili i ljubili, s obzirom da je zadrugarka shvatila da ipak nije u pravu.

Bonus video

ZVER U RIJALITIJU! DOŠAO ISTETOVIRAN PO LICU, SA RAMENIMA ŠIROKIM KAO REGAL: Po zubima vidi kakav je ko čovek, još s vrata se zakačio s LUNOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.