UBEDLJIVA! Luna odnela glavnu nagradu na Zadrugoviziji!
Pobednica Luna, Foto: Printscreen/Pink

svaka čast

UBEDLJIVA! Luna odnela glavnu nagradu na Zadrugoviziji!

Presrećna je zbog uspeha

Objavljeno: 08:53h

Poslednju "Zadrugoviziju" u prvoj sezoni "Zadruge" Luna Đogani nije pamtila po lepom jer ju je tada izviždala publika. Na sinoćnom takmičenju publika je bila naklonjena njoj.

Naime, na prvoj "Zadrugoviziji" u drugoj sezoni "Zadruge" glavnu pobedu, onu putem SMS glasova, odnela je Lunina ekipa. Blogerka je izvela pesmu "I da mogu" Emine Jahović i dobila je komplimente stručnog žirija u čijem sastavu su bile Maja Nikolić, Katarina Grujić, Zorica Brunclik, Teodora Džehverović i Milica Pavlović.

Oduševljenje
Oduševljenje foto: Printscreen/Pink

Po mišljenju žirija, Luna je toliko dobro zvučala da su joj savetovali da se upusti u muzičke vode i da postane pevačica, što je nju obradovalo jer je upravo takva i bila njena namera posle rijalitija.

Ekipa Suzane Perović u kojoj su bili Miki Đuričić, Višnja Petrović i Jovana Tomić Matora, osvojila je drugo mesto po SMS glasovima, dok je treća bila Zerina Hećo.

Inače, Suzana je izvela pesmu "Moj mali je opasan" koju u originalu izvodi Tajči, a Zerina je otpevala pesmu Zorice Brunclik "Ne dam ovo malo duše".

Bilo je još nagrada na ovoj "Zadrugoviziji". Glasali su i novinari i po njihovim glasovima, pobedu je odnela Suzanina ekipa, a Lunina ekipa je odnela pobedu i u glasanju putem mreže "Facebook".

Glasale su i dame iz pomenutog stručnog žirija. Njihov pobednik je Aleksa Savić, koji je otpevao pesmu Saše Kovačevića "Mogli smo sve". Nagrade za pobednike u sve četiri kategorije su bile uglavnom u vidu namirnica i kozmetičkih proizvoda koji su zadrugarima preko potrebni na imanju.

BONUS VIDEO: RASPLAKALA SI ME I KUPILA ZA SVA VREMENA: Brunclikova ostala u ŠOKU kada je Zerina izvela njenu čuvenu pesmu, ceo studio završio u SUZAMA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.