KRIO DA JE BOLESTAN: Suprug učesnice rijalitija preminuo u 43. godini! Pokosila ga je najteža bolest (VIDEO)
Gejb Solis, Foto: Printscreen Instagram

TUGA

KRIO DA JE BOLESTAN: Suprug učesnice rijalitija preminuo u 43. godini! Pokosila ga je najteža bolest (VIDEO)

Njihov odnos bio je prikazan i pred kamerama

Objavljeno:

Bivši suprug Trine Brekston, Gejb Solis, preminuo je u 43. godini nakon borbe sa kancerom.

Njih dvoje su bili su u braku od 2003. do 2015. godine, a njihov odnos bio je prikazan i pred kamerama Trininog porodičnog šoua "Braxton Family Values". Njihov odnos je imao uspone i padove, ali su ostali u dobrim odnosima.

Njih dvoje su se pojavili u martu u emisiji "Fix My Life", koju vodi lajfkouč Ajanla, kako bi ponovo pokušali da izglede ljubavne odnose i nastave tamo gde su stali. U ovoj emisiji, Gejb je izjavio da ga je Trina verbalno maltretirala i ponižavala, što je njoj teško palo. Uprkos prozivkama, njih dvoje su nastavili prijateljstvo i zauvek stavili tačku na svoj brak.

Trina se danas obratila javnost nakon što je američke medije obišla vest da je Gejb preminuo:

- Danas se zatvorilo jedno poglavlje za moje sinove i mene. Gejb je bio bitan deo našeg života. Kao i sve porodice, imali smo dobre i loše momente. I ti loši trenuci napravili su od nas osobe kakve smo danas. Nažalost, neko je pustio u medije vest o Gejbovoj smrti, pre nego što smo stigli sve da obavestimo o ovom tužnom momentu. Izvinjavam se svim njegovim prijateljima i porodici koja je za njegovu smrt čula putem društvenih mreža. Biću hrabra i zamoliću vas da se molite za naše porodice, ali kada ostavljate komentare upamtite da je Gajbova smrt i gubitak za moju porodicu. Gejbe, prijatelju moj, nedostajaćeš mi - napisala je Trina.

Gejb je samo pre tri nedelje objavio fotografiju sa porodicom. Preminuo je u svom domu i niko nije mogao ni posumnjao da vodi bitku za život, te je njegova smrt veliki šok za američku javnost.

Good seeing part of the fam!

A post shared by Gabe Solis (@gabe_solis1234) on

Trina je inače sestra slavne pevačice Toni Brekston.

Bonus video

BIVŠA PRVA DAMA AMERIKE DALA 3.800 EVRA ZA UŽAS NA NOGAMA?! Celi svet ne može da se načudi kakve je Mišel Obami NAVUKLA ČIZME

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.