PAVLOVA DEVOJKA ABORTIRALA ZBOG DRAGANE? Isplivale mračne tajne bivših ljubavnika! (VIDEO)
Dragana je bila s Pavlom dok je bila u braku, Foto: Printscreen

PRLJAV VEŠ

PAVLOVA DEVOJKA ABORTIRALA ZBOG DRAGANE? Isplivale mračne tajne bivših ljubavnika! (VIDEO)

Njihova priča je sve šokirala

Objavljeno:

Pavle Jovanović je od sinoć novi učesnik Zadruge. Još prilikom njegovog predstavljanja u studiju kod Dušice Jakovljević, on je priznao da je bio u vezi sa Draganom Mitar i to u periodu dok je ona imala bračnu krizu sa svojim sadašnjim suprugom, sa kojim je i tada bila u braku.

Nešto kasnije, tokom pitanja novinara, Dragana je pojasnila zašto je supruga varala sa Pavlom.

foto: Printscreen Youtube

– Dogodilo se da sam imala neku bračnu krizu u svom braku gde sam se sa mužem... Cela priča je malo komplikovana, ali pokušaću da je obrazložim. Kao što i u svakom braku postoje razni krizni momenti, tako je i naš brak zapao u tu fazu gde smo se okrenuli na neku drugu stranu. Suprug na svoju, ja na svoju. U tom periodu smo se razdvojili, ali se nismo razvodili papirološki i u tom periodu sam ja krenula da izlazim konstantno i to u društvu Pavla i tako smo započeli neku priču koja je vrlo kratko trajala, gde sam ja presekla, stavila tačku na to. U tom periodu moj muž šta je radio ja ne znam. Ni on nije bio cvećka. Rešili smo da zakopamo sekire i da damo braku drugu šansu. To je to - rekla je Dragana i tek nakon više pitanja novinara je konkretno rekla da su Pavle i ona bili u vezi.

foto: Printscreen

Na pitanje zašto je odlučila da se pomiri sa suprugom, Dragana je odgovorila:

– Zato što sam shvatila da volim muža i da imamo dete i da ne bih volela da izađem iz tog braka.

Novinare je zanimalo i kako je novi zadrugar podneo to kada je Dragana odlučila da prekine sa njim vezu i da se vrati svom suprugu.

– Pavle je podneo tako što mu je devojka ostala trudna, koliko sam uspela da čujem. Ta sa kojom je bio. I da je onda abortirala i da je posle nastavio sa njom. Toliko sam ja bila upućena. Za ostale detalje njegovog života nisam se raspitivala, kao što ni sada ne znam da li je i dalje sa njom ili nije. Nemamo kontakt duži period stvarno - navela je Dragana.

foto: Printscreen

Na pitanje da li je Pavlova devojka zapravo abortirala zato što je on nju varao sa Draganom, ova zadrugarka je rekla:

– Taj deo ne znam. Oni su čas zajedno, čas nisu. Ona je uvek tu prisutna. Ja ne znam kako da definišem njegov odnos.

Pavle je uglavnom potvrdio Draganine reči. Sve sem perioda koliko je njihova veza trajala. On je rekao da je trajala oko pola godine, a ne dva meseca kako je ona navela.

Interesantno je da je Pavle rekao i da mu je veza sa Draganom bila najlepša u životu i da je ona jako dobra žena i dobar čovek. Sve ove njegove reči su navele na sumnju da zapravo on želi sa Draganom da se pomiri.

Bonus video

DRUGOVI NE RADE OVO ŠTO MI RADIMO! Pčelar ludi za udatom ženom, nema mu SPASA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.