USKORO NOVI RIJALITI TATA: Lakić i dalje u ŠOKU zbog Cokine TRUDNOĆE! Otkriva njihove planove za BUDUĆNOST!
Nikola Lakić otvoreno o Cokinoj trudnoći, Foto: Printscreen

parovi

USKORO NOVI RIJALITI TATA: Lakić i dalje u ŠOKU zbog Cokine TRUDNOĆE! Otkriva njihove planove za BUDUĆNOST!

Nikola i Coka su imali težak period u njihovoj vezi zbog njenih roditelja

Objavljeno:

Ekskluzivan interviju višestrukog učesnika rijaliti programa "Parovi" Nikole Lakića nakon saznanja da je njegova devojka Aleksandra Tasić u blagoslovenom stanju. Pitali smo ga kako se oseća, kakvi su im planovi za budućnost, s obzirom da su on i Coka imali težak period u vezi i koji je razlog njegovom neprihvatanja od strane njene majke.

1. Čestitke na srećnoj vesti. Možeš li nam reći kako se osećaš nakon saznanja da ćeš uskoro postati otac?

- Hvala od srca. U šoku sam i dalje, osećaj je prelep ali se iskreno više ponašam kao da sam ja trudan a ne Coka. Kažu ljudi sa iskustvom da je to normalno, moj drug Baki kao i ranije moja draga Anči. Valjda će ove slatke muke brzo proći i neću odavde izaći potpuno sed.

2. Koji su dalje planovi sa Aleksandrom Tasić - Cokom, možemo li očekivati venčanje i svadbu?

- Ma još sam u euforiji da ne razmišljam o tome, ali Bože zdravlja zašto da ne, trenutno sam pod ovakvim okolnostima kakvim jesmo, pa moramo da vidimoo sa čelnim ljudima ove kuće šta i kako dalje. Više bih voleo da to bude negde napolju, ali i ako bude ovde, biće lepo, sve u svoje vreme.

3. Proteklih dana Coka i ti ste se mnogo svađali, čak ste i raskidali vezu. Da li je vest o trudnoći došla u pravom trenutku?

- Fenomenalno pitanje, o ovome smo juče pričali, imali smo težak period posle četiri meseca zabavljanja, ali vest koja nas je obradovala nas je još više vezala i učinila jako ponosnim. I da nije došlo do saznanja da ćemo postati roditelji, pomirili bi smo se, to je definitivno.

4. Čestitke su stizale sa svih strana. Tvoja mama je presrećna jer će uskoro postati baka, izostala je podrška od Cokinih roditelja. Da li te je to zabolelo? Zbog čega njeni roditelji tebe ne prihvataju?

- Bio sam presrećan kada sam prvo čuo plač svoje majke preko telefona. Saznanje da će se postati baka a i kasnije još više kada sam je ugledao u vili sam ponosnim budućim dedom, tata Nenadom. Budući tast se javio i od srca čestitao, a mama se ne oglašava. Nadam se da će malo omekšati i da će sve biti kako treba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.