SCENA PRED KOJOM JE NAROD ZANEMEO Ovo ne sme da se zaboravi! Njena majka je život dala za SRBIJU, a dobila UVREDE
Nadica blati Dininu majku, Foto: Printscreen

parovi

SCENA PRED KOJOM JE NAROD ZANEMEO Ovo ne sme da se zaboravi! Njena majka je život dala za SRBIJU, a dobila UVREDE

Najveća sramota rijalitija ikada!

Objavljeno:

Iako su u vilu "Parovi" sinoć stigle najradosnije vesti da će Coka i Lakić postati roditelji, javnost je i dalje nema pred rečima ove žene!

Naime, Nadica Marjanović, majka Aleksandre i Anđeline, usred emisije na televiziji sa nacionalnom frekvencijom usudila se da blati mrtvu majku Dine Galorini, Ljiljanu Žikić Karađorđević, heroinu koju cela Srbija zna!

foto: Printscreen

Ona je iznela svoja navodna saznanja kako je Dinina majka išla na Kosovo da krade, a ne da brani svoju zemlju i da je odlikovana bez razloga jer, kako je izjavila Nadica, odlikovani su ljudi koji nisu trebali a oni koji su trebali, nisu.

"Glupo je da sada spominjem nekog ko je pokojni i da je u ovom trenutku nazivam heroinom, neko ko je išao da krade, a navodno su došli na ispomoć", samo je jedna od sramnih rečenica gospođe Marjanović.

foto: Printscreen

Dina je ove reči stoički podnela! Stajala je ispred Nadice i gledala je u oči dok je iznosila ove gnusne laži, iako joj se srce kidalo. Kada se slomila, Dina je počela da plače ali ni u jednom trenutku nije prekorila Nadicu niti njene ćerke, već sa ponosom i kako dolikuje ćerki heroine, podnela je sve.

Cela vila ustala je protiv ovih sramnih reči, gledaoci su se javljali uplakani i pod lekovima za smirenje, a ako ste propustili pogledajte snimak koji ne treba da se zaboravi:

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.