UVEK IZABEREM BUDALE KOJE ME ZAJE*AVAJU: Luna Đogani HISTERILA na jednog UČESNIKA jer je ODBIO pa mu uputila UVREDE
Luna Đogani, Foto: preentscreen/youtube

kada će se dozvati pameti?

UVEK IZABEREM BUDALE KOJE ME ZAJE*AVAJU: Luna Đogani HISTERILA na jednog UČESNIKA jer je ODBIO pa mu uputila UVREDE

Urlala je kada je saznala pravi razlog

Objavljeno:

Luna Đogani i Lazar Jeremić posvađali su se zbog vežbanja koreografije, jer je on rešio da ne želi da učestvuje u tome, a Luna se zbog toga veoma naljutila.

Luna je počela da urla kada je saznala da je glavni krivac u celoj priči Nataša Moskva sa kojom se Jeremić posvađao još u toku dana.

"Je l' moguće da mi ovo radiš? Ne mogu da verujem. Što sam ti ja kriva, znaš da si u mojoj grupi i da si mi potreban, jesam li sam ja zaslužila ovo? Sad mi kažeš da nećeš da učestvuješ. Ja sam mogla bilo kod drugog da izaberem, nemoj meni to da radiš. Vi ćete da se pomirite i ja ću da ispadnem budala. Je l' moguće da uvek izabrem budale neko da me zaje.avaju ovde?", rekla je Luna uznemireno.

"On je ispao glup, on je takav. Pusti ga da se iskulira, znaš kakav je. Ovo je između nas, pusti da se iskulira, učestvovaće, ne brini se", rekla je Nataša, pa je Luna zamolila sledeće:

"Šta sad ja da radim jer je on takav. Molim te nemoj da ga nerviraš, barem sačekaj da prođe Zadrugovizija, meni je ovo bitno. Zbog tebe ovako reaguje", rekla je Luna.

Bonus video

UVEK JA ISPADAM BUDALA, ZAŠTO MI OVO RADIŠ? Luna Đogani urlala na ovog zadrugara, ne može da mu oprosti što ju je ODBIO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.