SADA JE SMUVAO ZERINU I IZGLEDA TOP! Kako je plesač Vlada izgledao kao SREDNJOŠKOLAC: Voleo je više plavuše...
Vlada, Foto: Privatna arhiva

zadruga 2

SADA JE SMUVAO ZERINU I IZGLEDA TOP! Kako je plesač Vlada izgledao kao SREDNJOŠKOLAC: Voleo je više plavuše...

Objavljeno:

Vlada Todorović za dlaku je izbegao izbacivanje iz Zadruge prošle nedelje

Od izbacivanja, spasio ga je poljubac sa Zerinom i kako je sam rekao bio je to momenat "sad ili nikad". Vlada je javnosti poznat po raznim emisijama gde je plesao što sa svojom partnerkom, a što sa poznatim ličnostima, najviše kod Lee Kiš.

Vlada je završio 11.Beogradsku gimnaziju, sportsko odeljenje jer je već tada bio profesionalni plesač. Uvek je bio vrckav i nasmejan kaže nam izvor, a o njegovim zavodničkim sposobnostima kažu sledeće:

foto: Privatna arhiva

- Vlada je uvek bio jako pristojan i šarmantan, voleo je da pleše po ceo dan i čak je i po hodnicima škole "hvatao" žene u zagrljaj i plesao sa njima. Nije lažov kao što sada hoće da ga predstave, nikada nije bio, ali je uvek voleo da se zeza, treba njega razumeti. Što se tiče Zerine i njihovog odnosa, ne bih da to komentarišem jer ne znam kakav je njegov ukus za žene sada, pre se sećamo da je preferirao plavuše - navodi izvor blizak Vladi i dodaje:

foto: Privatna arhiva

- Nije ni čudo što prija Zerini u tom njenom stanju jer ako niste znali Vladina majka je profesor psihologije bila u školi, možda je još uvek, ali verujemo da je ta smirenost nešto što on donosi od kuće.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.