OVO JE ISTINA O ODNOSU MILJANE I BEBISITERKE: Postoji problem zbog načina na koji KLARA neguje Željka
Klara i Miljana, Foto: Printscreen

zadruga 2

OVO JE ISTINA O ODNOSU MILJANE I BEBISITERKE: Postoji problem zbog načina na koji KLARA neguje Željka

Evo o čemu je reč

Objavljeno:

Marija Kulić, bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić ističe da od trenutka kada je napustila rijaliti sve više shvata kako di-džej Lazar Čolić Zola, s kojim je Miljana započela romansu nije pravi izbor za njenu naslednicu.

- Mislim da ljubav između Miljane i Lazara neće da opstane, iskreno da kažem. I dalje mislim da se on uhvatio za jednog od najjačih igrača kako bi tu duže opstao, a to je Miljana. Po mom mišljenju, on ne pokazuje nikakve emocije prema njoj, čudno mi je to. Baš sam se razočarala u njega tokom jedne situacije. Miljana je bila kod lekara jer se prehladila, a u tom trenutku je voditelj pitao Lazara da prokomentariše njen sukob sa Markom Miljkovićem, i još nekim zadrugarima. On je tada rekao: "Ja ne mogu sa svima da se posvađam zbog Miljane. Šta ako mi raskinemo za mesec dana?! Ja ću onda da budem u sukobu sa svima." Znači, da on misli na rijaliti, a ne na moju Miljanu - tvrdi Marija.

foto: Preentscren/RTV Pink

Kulićeva je zatim dodala da, pošto više ne provodi vreme sa unukom Željkom, gotovo svakodnevno zove produkciju "Pinka" kako bi čula da li je beba dobro i da li su mu sve potrebe namirene.

- Mnogo mi nedostaju Miljana i Željko, jedva čekam da se vratim da ih vidim. Niko drugi iz "Zadruge 2" mi ne fali, oni su samo slučajni prolaznici. Svaki drugi dan zovem produkciju kako bih ih sve ispitala, jer sad ne mogu da ga vidim. Govorim koje kašice da kupe, pitam kako ručka i da li ga dadilja Klara pazi. Sve me obaveštavaju. Klara lepo pazi bebu, mada nekada dolazi do nesporazuma između nje i Miljane. Ipak, ona je žena zatvorena u četiri zida tamo. Nije joj lako, nema razonodu nikakvu. Uhvati je nervoza, uhvati i Miljanu isto, pa dođe do konfliktne situacije, ali to nije ništa strašno - kaže Marija, i otkriva šta je zapravo problem između Miljane i dadilje Klare:

foto: Printscreen

- Dođe tako do manjih rasprava, Miljana ima stvari koje bi volela da se obavljaju kako ona kaže. Traži da Željko ne spava u kolicima, već u svom krevetiću, da mu se stvari peru određenim praškom za decu, zbog alergija. To su samo nesporazumi, ništa ozbiljno. Klara zaista lepo brine o detetu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.