MARKO I LUNA NAPOKON PRIZNALI EMOCIJE: Strahujem jer znam da će to sigurno PUĆI!
Markovo priznanje, Foto: Printscreen

zadruga 2

MARKO I LUNA NAPOKON PRIZNALI EMOCIJE: Strahujem jer znam da će to sigurno PUĆI!

Postoje emocije između njih dvoje.

Objavljeno: 08:56h

Zadrugarima je sinoć emitovan klip na kojem se vidi kako Marko Miljković i Luna Đogani razgovaraju tokom žurke. Mnogi su stekli utisak da je reč o klasičnom muvanju između njih dvoje i da su oni zapravo zaljubljeni jedno u drugo, iako to ne žele da priznaju.

– Ne vidim ništa loše u klipu. Ja sam već rekla da ja volim da flertujem sa Markom. Pogotovo utorkom. Volim da flertujem sa njim. Prija mi njegovo društvo kada smo na žurci. Uvek mu priđem. Uvek razgovaram sa njim. Razgovaramo mi i o drugim stvarima, ali je verovatno ovo najzanimljivije. Opet kažem, da priznam opet nešto što još nije konkretno u meni, to nije emocija, ne mogu da kažem da je emocija. Meni samo prija ta njegova pažnja u tom trenutku. Prija mi način na koji razgovara sa mnom. Prija mi način na koji me gleda tada. Prija mi kako me gleda i kako mi se obraća i imponuje mi u tom trenutku da budem pored njega - rekla je Luna i navela da će se tako ponašati dok god od njega ima povratnu informaciju ona će se tako ponašati.

– On je lep muškarac, drag mi je, volim ga na neki drugarski način, ali volim da flertujem sa njim i volim da razgovaram sa njim - navela je Luna. – Dobro, je li ti to mene muvaš? Šta radiš? - upitao je Marko Lunu. – Ne! A je li ti muvaš mene? - odgovorila mu je blogerka. – Ne! - odgovorio joj je Marko. – Onda ne muvam ni ja tebe - odgovorila je Luna sa smeškom na licu. – Objasni mi čega se ja plašim? - pitao je Marko. – Plašiš se zadrugara. Plašiš se gledalaca. Plašiš se mišljenja drugih ljudi - odgovorila je Đogani.

foto: Printscreen

Nešto kasnije, donekle je Marko i sam potvrdio stav Lune da on strahuje.

– Ajde recimo da mi se sviđa. Ja znam da će to da pukne sigurno - naveo je Miljković.

Marko je rekao da je Luna sazrela u ovoj sezoni "Zadruge" u odnosu na prvu, a da će tek za dve godine biti možda idealna, a da je sada još mlada i da nju ne želi da stavlja u isti koš sa Doroteom i Majom. Primetilo se da je Lunu malo povredilo što je Marko rekao da će oni ostati samo drugari i da neće preći neke granice, pa se ona kasnije ogradila od toga da ona želi da bude sa Markom, a da on ne želi.

foto: Printscreen

Interesantno je da su Miki Đuričić i Zorica Marković uvereni da su Marko i Luna zaljubljeni jedno u drugog i da njihovi pogledi sve govore.

Pogledajte sporni klip koji je emitovan zadrugarima i kako su učesnici rijalitija reagovali na ono što su videli!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.