SKANDAL ZBOG BANETOVOG SNIMKA! Dorotea: On je bolestan, voli INCEST! Sudija ANALIZIRALA SLUČAJ napastvovanja
Komentarisanje snimka, Foto: Printscreen

zadruga 2

SKANDAL ZBOG BANETOVOG SNIMKA! Dorotea: On je bolestan, voli INCEST! Sudija ANALIZIRALA SLUČAJ napastvovanja

Bila je šokirana snimkom

Objavljeno: 08:51h

Zadrugarima je sinoć emitovan klip na kojem se vidi kako Bane Čolak ispod pokrivača, na krevetu u zatvoru, Dorotei Jovanović zavlači ruku ispod tunike i dodiruje joj intimne delove tela. Jovanovićeva je bila šokirana kada je videla snimak jer joj je ono što je videla, bilo odvratnije nego što je ona mislila da je to izgledalo.

– Meni je Milane ovo stvarno žalosno. Ispostavilo se da sam bila u pravu. Ja sam sumnjala u sebe u tu noć da li moguće - ovako je Dorotea prokomentarisala kada je videla klip.

Milan Milošević je podsetio da se Bane prethodnu noć branio da se prema njoj poneo kao prema sestri, na šta je Dorotea rekla:

– Znači voli incest dečko. Ja nisam mogla da verujem, nisam mogla da dođem sebi kada sam se probudila, on je meni zagolicao po stomaku. Šta će njegova ruka tu? Pomislila sam da je možda mislio da je Zerina u pitanju. On je mene ispipao dok sam ja spavala. Ja to nisam znala. Da sam tog trenutka znala ja bih njega stvarno nabola, života mi. Bio bi istučen više nego što ga je Zerina ovde izudarala.

– Ja mislim da se ja ne sviđam Banetu, već je on toliko bolestan i lud za Zerinom da hoće da uradi nešto podjednako da bi ona patila, da bi bila nervozna, da bi ga mrzela zbog toga - navela je Dorotea.

Da podsetimo da je Dorotea napravila scenu nakon situacije u zatvoru i da je je histerisala na Baneta zbog toga šta joj je radio.

Inače, u sredu tokom pitanja gledalaca, Snežana Ilić je na osnovu Doroteinih reči stakla utisak da je reč o bludnoj radnji, zbog čega bi Bane mogao da završi u zatvoru, ali je nakon sinoćnog snimka, ona promenila mišljenje.

– Ja sam juče na bazi priče komentarisala, a poznata sam kao profesionalac. Više nkada neću na bazi priče nego da vidim klip. Ja sada ovo gledam potpuno drugačije. Za mene ovo nije ništa. Prvo, neprijatno je u zatvoru da ljudi budu toliko komotni da leže jedno pored drugoga. Zna se da se odvaja muškarci i žene. Drugo, oni su imali pokrivač. Ako je ona došla posle njega, otkud ona unutra u krevetu, a nije spolja. Znači da se on pomeri da ona legne. Drugo, kada je on provlačio ruku, ona je imala tesnu tuniku dovde i kada je skinut pokrivač, tunika nije čak ni pogužvana. Znači ruka nije išla direktno na stomak, nego preko tunike. Možda se ona pribila uz njega. Možda si se ti, kada si zaspala, primakla njemu nesvesno i on je to shvatio kao odobravanje i osetio je potrebu za bliskošću i krenuo je rukom. Za mene on ništa nije uradio, ljudi. Nema tu ništa. Ona kada bi podnela neku prijavu, nema nikakvog osnova. I trebalo je spolja da legneš, a ne unutra, a ne da mu okreneš leđa. Nema ništa - obrazložila je Snežana, koja je bivši sudija Vrhovnog suda. Podsetimo da u toku emitovanja ovog klipa, Bane Čolak nije bio u beloj kući. Zbog toga što nije ispoštovao emisiju, produkcija ga je kaznila oduzimanjem nedeljnog honorara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.