ZERINA UBEĐENA DA JE BIVŠI MUŽ PODRŽAVA A MI SMO SE ČULI SA NJIM: Pun mi je ĐAVO svega, zanima me samo MOJA ĆERKA!
Rusmir Hećo i Zadruzi i Zerini, Foto: Facebook

ZADRUGA 2

ZERINA UBEĐENA DA JE BIVŠI MUŽ PODRŽAVA A MI SMO SE ČULI SA NJIM: Pun mi je ĐAVO svega, zanima me samo MOJA ĆERKA!

Zerina pokušala da zapreti Banetu bivšim mužem, ali izgleda da nije ni svesna u kojoj meri njega to sve što se dešava sa njima uopšte ne zanima

Objavljeno:

Taman što je prošla kroz agoniju oko priče "silovanja", Zerina Hećo je sada opet na meti patološke ljubomore svog bivšeg dečka Baneta Čolaka, sa kojim je u rijaliti "Zadruga", ušla kao par.

Nakon što ga je međutim ostavila, zbog konstantnih svađa, Zerina je utehu našla kod Vlade Todorovića, jednim od učesnika, što je kod njenog bivšeg onda pojačalo posesivnost kojoj je i inače bio sklon, a njegovi napadi ljubomore sve su intenzivniji i češći.

Zerina i Bane: jedna od scena
Zerina i Bane: jedna od scena foto: Printscreen

Bane je nedavno pretio i samoubistvom, a onda se oglasila i Zerinina majka, koja je izrazila zabrinutost za ćerku i njen život, jer kako je rekla misli da bi Bane, zbog bolesne ljubomore mogao da digne ruku na nju, pa čak i da je ubije, dok je Zerina zabrinuta za to da joj zbog svih scena ne oduzmu dete.

Bane Čolak: šatro u nesvesti
Bane Čolak: šatro u nesvesti foto: Printscreen

"Treba da mi dete oduzmu zbog njega? Ubila bih ga na mrtvo! Da li si svestan gde se nalazimo?! Socijalni rad prati mene ovde! To nije svađa više! To se pretvara u nešto bolesno zbog čega mogu da imam probleme! Spominje mi dete, spominje mi bivšeg muža! Da li znaš koje probleme mogu da imam? Mogu dete da mi oduzmu!" - urlala je na sav glas Zerina dok je pričala sa Vladom o Čolaku.

Zerina Hećo: Očajna i u strahu
Zerina Hećo: Očajna i u strahu foto: Printscreen Youtube

Zerina je Baneta prvo molila, pa kad je videla da to nema poentu, u nekoliko navrata čak je i pretila svojim bivšim mužem, rekavši Čolaku da će ga on tužiti. Espreso.co.rs je tim povodom kontaktirao Rusmira Heća, a pitali smo ga da prokomentariše Zerinine aktuelnu situaciju. "Ma meni je pun đavo svega, a pogotovo ovog tamo i svega što se dešava...Ne interesuje me taj njihov život uopšte...Samo me Sara interesuje" - bio je kratak Rusmir, a na pitanje da li su Zerinine strepnje oko toga da će joj on uzeti dete, i pretnje Banetu da će ga tužiti realne, on kaže: "Ne zanima me, ne gledam to. Ne želim o tome da pričam uopšte. Nisam iz tog sveta" - kratak je i jasan bio Rusmir u razgovoru za Espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.