BANETU POD HITNO PROMENITI LEKOVE: Pogledajte kako zvuči njegova verzija ZLOSTAVLJANJA i Doroteina! SRAMNE LAŽI
Dorotea Jovanović i Bane Čolak, Foto: preentscren

zadruga 2

BANETU POD HITNO PROMENITI LEKOVE: Pogledajte kako zvuči njegova verzija ZLOSTAVLJANJA i Doroteina! SRAMNE LAŽI

Posle Santane i Baneta u posetu Mikiju Đuričiću došla je i Dorotea i ispričala celu istinu

Objavljeno:

Bane Čolak je tokom prošle noći ležeći u zatvoru zavlačio ruku ispod odeće usnuloj Dorotei Jovanović, koja se zbog toga naljutila na njega. Kada se vratila iz zatvora, Dorotea je ispričala Bori Santani šta joj je Bane učinio tokom noći u zatvoru.

Posle Santane i Baneta u posetu Mikiju Đuričiću došla je i Dorotea i ispričala celu istinu. Bora i Miki nisu mogli da veruju šta ona priča, s obzirom na to da su Čolaka ponovo uhatili u laži.

- Da li ti je ovaj (Bane) stvarno zavukao ruku i uhvatio te za s*su? - pitao je Miki Doroteu, nakon čega je ona počela da priča o situaciji od noćas iz zatvora.

- Imala je jedna posteljina i jedan jastuk i on je mene pitao da legnemo - započela je Dorotea.

- Ne, ne, ne! On je rekao da si ga ti pitala, da nemaš posteljinu, da dođeš u krevet. Ko ovde laže? On nije normalan - prekinuo ju je Miki.

- Ne, ne! Ima kamera! On je lud! Života mi. Ja se budim, njegova ruka na mom stomaku ispod tunike. Ja ne znam kako je on... to nije kratka majica. Znaš koliko to moraš digneš. Prvo mi je palo na pamet da ga nabodem pesnicom i ja ustanem i posvađam se sa njim. Ja mu kažem kako znam da mesečarim i on meni kaže kako ja ovo mesečarim. Ja njemu kažem: "Marš gore" i legnem da spavam - pričala je Jovanovićeva.

- Promenite Banetu psihijatra, on je sve luđi i luđi - nastavio je Miki.

Naravno, verzija koju je Bane ispričao bila je skroz drugačija.

- Slušaj šta je bilo! Ja sam spavao dole sam i ona dođe i kaže: "Mogu ja da legnem pored tebe?" i ja kažem: "Lezi" i legne pored mene, legne mi na ruku i ja zaspim. Ja se budim i ona kaže: "Odakle tvoja ruka", ja joj kažem: "Popuši mi k*rac" i odem gore - pravdao se Čolak Mikiju, a kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Bonus video

SPEKTAKULARNO! NAKON LAŽNIH SUZA, ČOLAK SAM SEBE BACIO NA POD: Bane umirao u krevetu, pa USTAO da bi PAO U NESVEST! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.