OVO JE JEZIVI SNIMAK ZERININOG SLOMA! Urlici odzvanjaju kao u HOROR filmu, ona misli da je neko SILOVAO!
Zerinin nervni slom, Foto: Printscreen

zadruga 2

OVO JE JEZIVI SNIMAK ZERININOG SLOMA! Urlici odzvanjaju kao u HOROR filmu, ona misli da je neko SILOVAO!

Ovakve scene zaista treba skloniti

​​​​​​​

Objavljeno: 09:03h

Tokom žurke u rijalitiju "Zadruga" došlo je do haosa, nakon čega je doživela nervni slom pa čak pala i u nesvest, a scene u kojima su je zadrugari smirivali bile su gore od horor filma.

Naime, celo veče se osećala tenzija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka, a on je nekoliko puta pokušao da dođe do nje, ali bezuspešno, što je eskaliralo opštom svađom.

Bane je neprestano igrao sa Marijanom Zonjić i pokušavao da napravi Zerinu ljubomornom. U jednom trenutku obratio se Ervinu Mujakoviću i rekao mu da otera Zerinu od sebe ukoliko mu bude prišla.

Kako mu nikako nije uspevalo da pridobije pažnju svoje bivše devojke, čak i time što joj je pokazivao srednji prst, Čolak je na samom kraju žurke prišao Zerini i rekao joj da želi razgovor.

foto: Printscreen

Luna Đogani, Savo Perović, Mina Vrbaški i još nekoliko zadrugara uspeli su da Zerinu otrgnu od Čolaka, ali je u dvorištu došlo do pravog haosa.

Baneta je obezbeđenje odvela u zatvor dok je Zerina doživela stravičan nervni slom. Sve vreme je govorila da je neko dirao po nogama, da joj je zatvorio usta i urlala je. Međutim, rekla je takođe i da Bane nije kriv ništa.

"Neko me je dirao, dirao mi je noge, čupao mi je kosu i ovako me davio. Mene moja koža boli. Nije Bane", govorila je čudnim glasom Zerina.

Kako je bila u alkoholisanom stanju, u jednom trenutku pokušala je da popije nešto, a zadrugari su je sprečili, pa se sumnja na to da su u pitanju neki lekovi.

"Daj bre devojka treba da ide na ispiranje posle ovoga", prokomentarisao je neko od zadrugara koji su se našli pored nje.

A onda je Zerina počela da vrišti, nakon čega je padala a zadrugari i obezbeđenje su je izveli.

Scena sa Zerinom bila je jeziva toliko da će svakog proći jeza.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.