ODVALJENA! Zerina mešala alkohol i lekove pa završila na ispiranju! (VIDEO)
Zerina mešala alkohol i lekove pa završila na ispiranju, Foto: RTV Pink printscreen

užas!

ODVALJENA! Zerina mešala alkohol i lekove pa završila na ispiranju! (VIDEO)

Jezive scene sinoć na imanju u Šimanovcima

Objavljeno:

Zerina Hećo je više puta pominjala da ne želi da sramoti svoju porodicu, međutim, ona izgleda to govori samo na sastancima, a sinoć na žurki je ponovo pokazala svoje pravo lice. Ona je bila odvaljena od alkohola, a da stvar bude gora, ona je alkohol konzumirala iako joj je to strogo zabranjeno jer pije lekove uz koje ne sme da se uzme ni kap žestine.

Tako pijana Zerina, simulirala je neke traume i kako ne želi da je dodiruju muškarci, ali sve to ne bi bilo čudno da u toku večeri nije pokušala da se smuva sa Vladom Todorovićem, koji ju je odbio, i ona je posle toga krenula da se opija.

foto: RTV Pink printscreen

U toku noći još jednom je imala sukob i sa Banetom Čolak, koji joj je zamerao što pije i kako Mina Vrbaški tvrdi, u tim trenucima je bio previše grub prema njoj, zbog čega je Mina sklonila Zerinu od bivšeg.

– Evo, opet ispadne da sam ja kriv - žalio se Bane. – Bane, nemoj da joj prilaziš više! - upozorila ga je Mina. – Zerina, je li ti dozvoljavaš da mene svi krive? - vikao je Bane. – Nisam ništa rekla protiv tebe! - odgovarala je pijana Zerina. – Bane, ostavi devojku na miru više! Ostavi je! - poručila mu je Mina, dok je Toma Panić sklanjao Baneta od Zerine.

Tu se drama nije završila. Zerina je ispred vrata bele kuće jedva stojala na nogama i tako pijana je plakala i histerisala. Na kraju su reagovali iz produkcije i odveli su je na ispiranje.

VIDEO POGLEDAJTE OVDE!

Nešto kasnije, Jelena Krunić je pomenula da Zerina od lekova pije rivotril i bromazepam, što su lekovi uz koje nikako ne bi smelo da se konzumira alkohol i da je Zerini neophodno da sama sebi pomogne tako što će prestati da pije. S druge strane, i Čolak je imao svoju posebnu scenu. Nakon što su ga zadrugari sprečili da priđe Zerini, on je otišao u radionicu i tamo je udarao rukama u zid i pokušavao je da se povredi, a na kraju ga je obezbeđenje ispratilo do zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.