ONA JE NA IVICI NERVNOG SLOMA ZBOG SALETA: Igrala na STOLU, pravila HAOS pa doživela NEPRIJATNOST! (VIDEO)
Zadrugarke, Foto: Preentscren/RTV Pink

ZADRUGA 2

ONA JE NA IVICI NERVNOG SLOMA ZBOG SALETA: Igrala na STOLU, pravila HAOS pa doživela NEPRIJATNOST! (VIDEO)

Mnogi su je tešili, a onda je plakala do iznemoglosti!

Objavljeno:

Danas su u "Zadruzi" ukućani imali takmičenje, i dok se sve to odvijalo zadrugarima je bila puštena muzika tokom koje je Jelena Krunić imala svoj performans na stolu.

Igrala je i plesala, ali to se nije dopalo njenom dečku Saletu, pa joj je prigovorio. Jelenu je veoma pogodila i prethodna svađa sa Lunom u kojoj se takođe svađala zbog dečka sa Lunom i počela da plače i histeriše.

Ovaj degenerik se naljutio što sam onako plesala, on zna zbog čega sam ja onda pala u nesvest, sve zna i onda mi prigovara još i za ovo, - rekla je Jelena kroz plač.

Zerina je od samog početka bila uz Jelenu i tešila je, a nakon toga su se pojavile i druge zadrugarke. Došle su Nataša Moskva, Zlata i Dragana Mitar, a kasnije se priključila i Mina.

Zadruga
Zadruga foto: Preentscren/RTV Pink

-Ja smatram da ti nema potrebe toliko da se lomiš, ne treba da plačeš, možeš da budeš nervozna i ljuta, ali samo nemoj da plačeš! -poručila joj je Zlata.

Zadrugarke su je konstantno grlile i molile da legne u krevet, popije lek i konačno odmori. Jelena je posle duže rasprave prihvatila taj predlog, presvukla garderobu i legla uplakana u krevet. Takođe kasnije je Jeleni prišao i Aleksa Savić i počeo da je teši. Nakon toga je prišao i Lazar Jeremić i davao joj dobronamerne savete.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta:

Bonus video

ZOVITE HITNO DOKTORA, KARAĐORĐE UMIRE! Svi poskakali, niko nije mogao da veruje šta je uradio: Rada vrištala od šoka!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.