BIVŠA UČESNICA PONOVO ULAZI U ZADRUGU: Atraktivna plavuša potvrdila svoj ULAZAK, pa otkrila kome će biti NOĆNA MORA
Bivša učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" Sanja Stanković ponovo stiže u Šimanovce, Foto: Preentscren/RTV Pink

zadruga 2

BIVŠA UČESNICA PONOVO ULAZI U ZADRUGU: Atraktivna plavuša potvrdila svoj ULAZAK, pa otkrila kome će biti NOĆNA MORA

Ona se već dogovorila sa produkcijom oko uslova svog ulaska i precizirano je da će se priključiti takmičarima

Objavljeno:

Bivša učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" Sanja Stanković odlučila je da posle najluđe noći ponovo kroči u Imaginarijum ružičaste televizije. Kako "Rijaliti" saznaje, atraktivna plavuša će biti jedno od inenađenja produkcije, a njen ulazak je planiran tačno u ponoć prvog januara, kada će inenaditi svoju devojku, koja je već u rijalitiju, Jovanu Tomić Matoru.

We love this city ? @matora23

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on

- Sanja se već dogovorila sa produkcijom oko uslova svog ulaska i precizirano je da će se priključiti takmičarima "Zadruge 2" prvog januara. Ona će ući u ponoć, a najveće iznenađenje sigurno će doživeti Matora kada je bude ugledala. Osim što će ponovo videti svoju devojku i moći da provodi vreme sa njom, Sanja je pomno pratila sva dešavanja u Imaginarijumu i procenjivala igrače, tako da će mnogima pomrsiti konce u Beloj kući. Prikupila je i neke informacije o pojedinim devojkama lakog morala koje su, kako ona kaže, mnogo dozvolile sebi, tako da će obelodaniti sve ako joj se zamere - rekao je izvor i dodao:

- Sanja će se posebno obračunati sa Karađorđem, Aleksandrom i Davidom, jer oni svakodnevno nerviraju njenu devojku Matoru. Sanja ne može više da gleda kako se Jovana sekira, tako da će ona da preuzme tu bitku i da joj pomogne čim uđe - objasnio je izvor blizak produkciji i naglasio da Sanja nije mnogo izvoljevala kada su posebni uslovi u pitanju.

- Stankovićeva je bila sasvim korektna, nije imala neke specijalne želje. Tražila je sve ono što bi svaka devojka koja vodi računa o sebi tražila. Redovnu depilaciju, manikir, pedikir, frizera i ostale kozmetičke usluge. Takođe, tražila je da joj na deset dana stiže nova garderoba, koju će joj do Šimanovaca donositi prijatelji - zaključio je izvor.

Podsećamo, Sanja i Matora su u vezi od prve sezone rijalitija "Zadruga". Njih dve su u prošloj sezoni imale mnogo trzavica i opstanak njjihove veze bio je pod velikim znakom pitanja, međutim, po izlasku iz rijalitija njihova eza bila je jedina koja je preživela van granica "Zadruge".

Bonus video:

(Espeso.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.