BOLNI JECAJI ODZVANJALI GROBLJEM: Tragično nastradalu učesnicu FARME ispratili na počinak uz NAJPOTRESNIJU PORUKU
Foto: Printscreen

tuga

BOLNI JECAJI ODZVANJALI GROBLJEM: Tragično nastradalu učesnicu FARME ispratili na počinak uz NAJPOTRESNIJU PORUKU

Za nju bi uvek bilo prerano, bile su reči sveštenika...

Objavljeno:

Od bivše takmičarke hrvatske "Farme" su se s belim i crvenim ružama oprostili članovi porodice, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali na nogama. Koga ne bi smrvila ovakva bol, zapitao se sveštenik na sahrani Edite Ptičar. Hiljade ljudi u ponedjeljak je na groblju u Kloštar Ivaniću ispratilo Editu koja je tragično preminula u petak ujutru u saobraćajnoj nesreći.

Edita Ptičar: Dok je boravila na 'Farmi
Edita Ptičar: Dok je boravila na "Farmi" foto: Printscreen

- Iako je otišla prerano, za Editu bi uvek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njenom životu - rekao je sveštenik. Ožalošćene kolege iz rijalitija "Farma" ne mogu da se pomire sa tim da je njihova prijateljica tragično nastradala.

Tragično izgubila život
Tragično izgubila život foto: Printscreen

- Potresen sam i sav nikakav. Uvek smo se držali skupa i radili zajedno. Ona je bila jedna divna devojka - rekao je njen kolega Saša Vujnović (28). Zagrepčanka Anica Orehoci (46) bila je bliska s Editom u rijalitiju. - Kako pamtiti nekoga ko ti je ušao u srce, i nikada izaći neće? Smejala se najiskrenije, plakala je kada niko nije video, bila je ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Odmori se anđele... Ti se ne pamtiš, ti živiš u meni - reči su koje joj je Anica posvetila.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.