SUZANA PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA VLADA: Spomenula SE*S sa njim, Miki odmah napravio LJUBOMORNU scenu! (VIDEO)
Miki Đuričić sve više pokazuje ljubomoru kada je u pitanju Suzana Perović, Foto: Printscreen

poludeo je!

SUZANA PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA VLADA: Spomenula SE*S sa njim, Miki odmah napravio LJUBOMORNU scenu! (VIDEO)

Đuričić je večeras optužio Suzanu da je pričala ukućanima o njegovoj ljubomori što je nju naljutilo

Objavljeno:

Suzana Perović i Miki Đuričić uporno pred zadrugarima i u emisijama ponavljaju da su samo prijatelji, a kada ostanu sami pogaze svoje reči. Kamere su više puta uhvatile njihove poljupce i zagrljaje, ali i Mikijeve izlive ljubomore kada se neko približi Suzani.

Đuričić je večeras optužio Suzanu da je pričala ukućanima o njegovoj ljubomori što je nju naljutilo, a zatim joj je zamerio što je nedavno vežbala ples sa Vladimirom Todorovićem. On je tom prilikom otkrio i da mu je Suzana rekla da joj se Vlada sviđa.

- Ja pričam da si ti ljubomoran? Šta ja sa tobom imam? Da li si toliko bolestan?! Nisam ti ja Rebeka - vikala je Suzana.

- Za njega si isto rekla da ti se sviđa. Te se stvari ne govore meni. Ako si u nekog zaljubljena, ako si sa nekim u tajnoj vezi, ne govori se da ti je ples bolji od s*ksa. Da ti se sviđa ovaj... Budeš bolesna, skoči ti pritisak... Ja ceo dan budem uz tebe, a ti mi kažeš da te je Vlada digao iz kreveta. Šta sam ja radio ceo dan oko tebe? Naravno da će to da mi zasmeta. Zabranila si mi da pričam sa Rebekom - rekao je Miki.

Detaljnije pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espresor.s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.